Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Δικαίωση του Bank Wars – “έκοψε” διαγωνισμό 3 εκατ. ευρώ ο Φράγκος…

Η εφημερίδα “Το Παρόν”  την Κυριακή δημοσίευσε θέμα το οποίο ανέφερε ότι το Υπουργείο Άμυνας διακύρηξε έναν διαγωνισμό για την ανάπτυξη διαδραστικών ηλεκτρονικών εφαρμογών και ιστοσελίδας για το Πολεμικό Μουσείο, που ανέρχεται σε 3. εκατ. ευρώ. Το θέμα το είχαμε φέρει στην επιφάνεια απο τις 30/5 το οποίο αναδημοσιεύθηκε σε πολλά blogs.


Μάλιστα ο Υπουργός ζήτησε να κατέβει το πρόγραμμα άμεσα και από την σελίδα της Διαύγειας, όπου είχε αναρτηθεί.
Σχολιάζοντας το γεγονός σε στενούς συνεργάτες του ο υπουργός και στρατηγός ε.α. ανέφερε ότι “Με τρία εκατομμύρια ευρώ φτιάχνω δέκα οχυρωματικά έργα στα νησιά και στον Έβρο! Η πολιτική ηγεσία που θα ακολουθήσει μετά τις εκλογές ας αναλάβει τις ευθύνες της και σε ότι αφορά την αναθεώρηση της κοστολόγησης του έργου στο Πολεμικό Μουσείου που δεν θέλω να αμφιβάλω ότι πρέπει να γίνει. Από εμένα, όμως, δεν περνάει τέτοιο πράγμα”!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ: 3 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ για SITE και άλλες ψηφιακές υπηρεσίες
30/05/2012
http://www.bankwars.gr/?p=14326
Το ποσό των 3 εκατ. ευρώ θα διαθέσει το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την «Ανάδειξη εκθεμάτων μέσω διαδραστικών ηλεκτρονικών εφαρμογών και υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο». Το έργο μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει υπηρεσίες ψηφιοποίησης,τεκμηρίωσης και ανάπτυξης εφαρμογών διαχείρισης του υλικού του αρχείου του Πολεμικού Μουσείου, ανάπτυξη διαδικτυακού τόπου, υπηρεσίες προβολής του έργου κ.ά.
Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των προσφορών είναι η 23η Ιουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου