Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ AVIS: Η AVIS ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ


Για την Avis η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της αποτελεί προτεραιότητα, γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Avis mobile app, το πρώτο ελληνικό application για κινητά που κάνει την ενοικίαση αυτοκινήτου… παιχνίδι.


Το Avis App δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες iPhone και Blackberry να επιλέξουν το αυτοκίνητο που επιθυμούν και να κάνουν κράτηση σε οποιονδήποτε από τους 5.000 σταθμούς ενοικίασης Avis σε 160 χώρες ή στους 77 σταθμούς μας σε όλη την Ελλάδα. Με την εύχρηστη εφαρμογή της Avis οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αυτοκίνητο και προορισμό, να κάνουν κράτηση ή να διαχειριστούν την κράτησή τους ανά πάσα στιγμή,  αξιοποιώντας το ευρύ δίκτυο της Avis και τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας.

Επιπλέον το Αvis App αποθηκεύει αυτόματα τα στοιχεία του χρήστη από την πρώτη κράτηση, κάνοντας τη διαδικασία της ενοικίασης πιο γρήγορη την επόμενη φορά. Πιο αναλυτικά το Αvis App δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να:

  • κάνει κράτηση αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο
  • δει τις διαθέσιμες κατηγορίες αυτοκινήτων και την αντίστοιχη τιμή τους
  • δει, να αλλάξει ή ακυρώσει την κράτησή του
  • αναζητήσει τις προηγούμενες κρατήσεις του
  • βρει τον πλησιέστερο σταθμό ενοικίασης Avis από το σημείο που βρίσκεται
  • ενημερωθεί για το ωράριο λειτουργίας, τον αριθμό τηλεφώνου και την διεύθυνση κάθε σταθμού ενοικίασης

Προς το παρόν τo Αvis App είναι διαθέσιμο για τηλέφωνα iPhone και Blackberry, στα ακόλουθα links:

Παράλληλα, οι χρήστες όλων των smartphones έχουν τώρα πρόσβαση στο νέο mobile site της Avis www.avis.gr, όπου μπορούν να κάνουν κράτηση αυτοκινήτου και να αξιοποιήσουν όλες τις υπηρεσίες της Avis από το κινητό τους.

Είτε πρόκειται για επαγγελματική ανάγκη, οικογενειακό ταξίδι ή σύντομη εκδρομή, το Avis App φέρνει την ενοικίαση αυτοκινήτου στην τσέπη μας, κάνοντας την απόκτηση του κατάλληλου αυτοκινήτου θέμα απόφασης ακόμα και καθ’ οδόν. Είναι απίστευτα εύκολο με την Avis!

Η Avis Ελλάς θυγατρική του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων. Με ένα διευρυμένο δίκτυο 77 καταστημάτων και με στόλο 35.000 οχημάτων καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στους κλάδους της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα ειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και πρωτοπορεί με τη νέα υπηρεσία «van 4U» που αφορά σε μίσθωση Ι.Χ. φορτηγών έως 3,5 τόνους.


Η Avis, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1960, ενώ παγκοσμίως δραστηριοποιείται σε 160 χώρες με περισσότερους από 5.000 σταθμούς ενοικίασης και εξυπηρετεί περισσότερους από έξι εκατομμύρια πελάτες το χρόνο. Με 400 εργαζομένους και δίκτυο με περισσότερους από 77 σταθμούς ενοικίασης αυτοκινήτων και με στόλο 35.000 αυτοκινήτων, η Avis κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά καλύπτοντας ανάγκες ενοικίασης οχημάτων στον κλάδο της Βραχυχρόνιας Μίσθωσης (Rent a Car) και στον κλάδο της Μακροενοικίασης (Leasing), ενώ παράλληλα εξειδικεύεται και στην πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στη χρηματοδότηση εμπόρων αυτοκινήτων και στην νέα της υπηρεσία μίσθωσης Ι.Χ. φορτηγών εως 3,5 τόνους «van 4U».



Πληροφορίες: κα. Ρέα Βερβίτα, Τηλ: 210-6879605, Fax: 210-6879671, e-mail: Rea.Vervita@avis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου