Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Αλλαγές στους διαχειριστές των Facebook Pages

Σε μια πολύ σημαντική αλλαγή σχετικά με τη διαχείριση των σελίδων του προχώρησε το Facebook αυξάνοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την χρηστικότητα τους.


Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία εφεξής θα υπάρχουν διάφορα είδη διαχειριστών σελίδων με τον καθένας από αυτούς να μπορεί να κάνει διαφορετικά πράγματα.

Μέχρι τώρα κάθε διαχειριστής σελίδας είχε πλήρη δικαιώματα. Μπορούσε με άλλα λόγια ακόμη και τον δημιουργό της να απομακρύνει από αυτήν.

Με τις νέες ρυθμίσεις όμως, υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα διαχειριστών. Το καθένα από αυτά έχει διαφορετικά δικαιώματα. Μπορεί δηλαδή από το να κάνει δημοσιεύσεις και να προσθέτει και να αφαιρεί άλλους διαχειριστές μέχρι να έχει μόνο το δικαίωμα να βλέπει τα στατιστικά της.

Το γεγονός δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη μιας σελίδας να προσθέσει άφοβα επιπλέον διαχειριστές χωρίς να φοβάται ότι από κάποιο λάθος τους ή κακόβουλη χρήση θα χάσει τον έλεγχο της.

Με άλλα λόγια θα μπορούν να ασχολούνται περισσότερα άτομα με κάθε σελίδα που όπως είναι φυσικό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο και πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου