Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Η συσπείρωση του… σάπιου


Τη στιγμή που η Ευρώπη συσπειρώνεται για την «κλωτσιά» της Ελλάδας έξω από την Ευρωζώνη και την χρεοκοπία της, την ίδια στιγμή, γύρω από τον υπαίτιο, αυτής της εθνικής διολίσθησης, γύρω από τον εμποράκο των συνιστωσών, συσπειρώνεται όλο το άρρωστο συνδικαλιστικό, κρατικοδίαιτο, σύστημα.

Αυτό που παρασιτικά ταΐστηκε και ανδρώθηκε από το ΠΑΣΟΚ και μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Aυτό, τώρα ψάχνει σαν λοιμώδες νόσημα, άλλα μονοπάτια της κοινωνίας να διατηρηθεί και να εξαπλωθεί. Τα βρίσκει στο ΣΥΡΙΖΑ, απλόχερα! Ο σκοπός είναι ένας. Η εξουσία, με οποιοδήποτε κόστος, κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό, εθνικό.
Κρατικοδίαιτοι εργατοπατέρες και κουμμουνιστικές αναρχοαυτόνομες συνιστώσες, ενίοτε υπερασπιζόμενες την τρομοκρατία, αποτελούν το εκρηκτικό μείγμα ενός ανώμαλου πολιτικά μορφώματος, που διεκδικεί με λύσσα τα ηνία της πατρίδας μας.
Ουδέν το εκσυγχρονιστικό ή προοδευτικό δεν υπάρχει στο μανιφέστο του ΣΥΡΙΖΑ, κυριευμένου από την αλαζονεία και από τα συμφέροντα που θέλουν να διατηρήσουν το σάπιο διεφθαρμένο δημόσιο. Αυτά που θέλουν να συνεχίσουν να ζουν εις βάρος της κοινωνίας, των ανέργων ιδιωτικών υπαλλήλων, των πτωχευμένων μικρομεσαίων οικογενειακών επιχειρήσεων. Εις βάρος της απόγνωσης και της εξαθλίωσης.
Το μίσος τους, για την Ελλάδα της παραγωγής, της ανάπτυξης, της εθνικής ανεξαρτησίας, δεν κρύβεται πια!
Ο δρόμος για την Ελπίδα, όπως χωρίς ντροπή προπαγανδίζουν, δεν είναι με την έξοδο από τηνΕυρώπη και το ΝΑΤΟ, δεν είναι με τη νομιμοποίηση και επιδότηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, δεν είναι με την κρατικοποίηση όλων των σάπιων οργανισμών, δεν είναι με τη διατήρηση των δεκάδων χιλιάδων αργομισθιών των τεμπέληδων ρουσφετολάγνων του δημοσίου. Δεν είναι, μπλοφάροντας με τους γίγαντες της οικονομίας, όταν η χώρα είναι «γυμνή».
Αυτός! είναι ο δρόμος για το εθνικό ξεπούλημα στα ξένα συμφέροντα και ηγέτης ..είναι ο εμποράκος του Ελληνικού πόνου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου