Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Βαρύ το κλίμα στην Συγγρού για τον Ευριπίδη Στυλιανίδη


Έξαλλοι έχουν γίνει υψηλόβαθμα στελέχη της Συγγρού, τα οποία βρίσκονται δίπλα στον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, με τα καμώματα του βουλευτή Ροδόπης και πρώην υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη. Από ημέρες το κλίμα ήταν πολύ βαρύ για αυτόν.

Από την μία ο αναπληρωτής του Στυλιανίδη στην Γραμματεία Προγράμματος, Δημήτρης Σταμάτης που άνοιξε το γαϊτανάκι των «όχι στο μνημόνιο» και των διαγραφών. Από την άλλη ο διαγραφέντας κουμπάρος του Στυλιανίδη, Χρίστος Ζώης που φαίνεται αμετανόητος, έχει βγει στα κεραμίδια ξεσπαθώνοντας κατά του Αντώνη Σαμαρά και καλοβλέπει το κόμμα Καμμένου. 
Εκείνο όμως που έκανε κάποιους να βγουν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους, ήταν οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες από Σαμαρατοφύλακες του νομού Ροδόπης, ότι ο Στυλιανίδης προκειμένου να επανεκλεγεί έγινε ο Λοβέρδος της ΝΔ.
Συγκεκριμένα οι καταγγελίες που έφτασαν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, αναφέρουν ότι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σε συγκέντρωση στελεχών του στο Φανάρι Κομοτηνής, που διοργάνωσε η Γεωργία Φιλίππου, αποσπασμένη στο γραφείο του και που κατάγεται από το Φανάρι, υποστήριξε ότι εάν δεν ψηφιστεί ο ίδιος τότε, η ΝΔ στο νομό Ροδόπης δεν θα βγάλει βουλευτή και τις 3 έδρες του νομού θα μοιραστούν το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΛΑΟΣ!!!
Δηλαδή ο Στυλιανίδης προκειμένου να θολώσει τα νερά και να συσπειρώσει ξανά τους αποστασιοποιημένους ψηφοφόρους του, τώρα που δεν υπάρχει η απειλή του Ιλχάν, εφεύρε να  πλασάρει καινούργιο σενάριο. Με άλλα λόγια υποστηρίζει σε αντίθεση με όλες τις δημοσκοπήσεις που θέλουν τη ΝΔ πρώτη και με διαφορά από το ΠΑΣΟΚ ότι το κόμμα δεν θα κερδίσει τις εκλογές και δεν θα είναι πρώτο κόμμα, κάτι σαν τον Λοβέρβο δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ.
Οι επιτελείς και οι δημοσκόποι της Συγγρού έγιναν έξαλλοι με τον Στυλιανίδη για ένα ακόμη λόγο. Γιατί προβάλλοντας αυτό το σενάριο ο Στυλιανίδης κόβει τις κρυφές αλλά βασίζουσες στα μικρά ποσοστά των κομμάτων ελπίδες της ΝΔ, να πάρει μετά από 22 χρόνια και την δεύτερη έδρα στο νομόόταν το 1990, εκλέχθηκαν δύο χριστιανοί ο αείμνηστος Πασχάλης Κωνσταντινίδης και ο Νίκος Σαλίκας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου