Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Αποκλειστικό ! Μυστικές διαβουλέυσεις για νέο κόμμα από βουλευτές ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας

Έχουν ενταθεί τις τελευταίες μέρες κι εν όψει των δραματικών εξελίξεων που βιώνει η χώρα, ανεξάρτητα αν υπερψηφιστεί ή όχι το νέο μνημόνιο και προχωρήσει τελικά το psi, οι διαβουλεύσεις δεκάδων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας για τη συγκρότηση νέου κόμματος, που θα μπορέσει να ανατρέψει το πολιτικό σκηνικό και να βάλει τη χώρα σε αναπτυξιακή πορεία.

Στις διαβουλεύσεις μετέχουν βουλευτές της επαρχίας κυρίως, που δεν έχουν αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες και δεν είναι χαρακτηρισμένοι  αρνητικά στη συνείδηση της κοινής γνώμης. Το σκεπτικό είναι, να γίνει ένα νέο κόμμα, που θα υπερβεί τις ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές, με μόνο στόχο τη σωτηρία της πατρίδας, με γνωστά πολιτικά στελέχη και βουλευτές σε κάθε νομό της χώρας, ώστε να μπορέσει να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Μια άλλη ανάγνωση, βέβαια , μιλά για την απέλπιδα προσπάθεια νέων, στην πλειοψηφία τους, βουλευτών, να διασωθούν πολιτικά και να επιβιώσουν, μέσα σε ένα πολιτικό σκηνικό που καταρρέει με κρότο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου