Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Κάποιος να μαζέψει τον κ. Πρύτανη

Οι κουκουλοφόροι της Κυριακής, χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο τη Νομική. Ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ΑθηνώνΘεοδόσιος Πελεγρίνης βγήκε ανακοίνωσε ότι είχε ενημερώσει εγγράφως τις αρχές. Η αστυνομία το διέψευσε, αλλά ποιος την πίστεψε;
Στην Ελλάδα, όταν ένας πανεπιστημιακός και ένας αστυνομικός αλληλοδιαψεύδονται, καλώς ή κακώς, οι περισσότεροι πιστεύουμε τον πρώτο- κατάλοιπο του παρελθόντος, όχι χωρίς βάση.
Στην περίπτωση όμως του κ. Πελεγρίνη, όσοι τον πιστέψαμε, πλανηθήκαμε- δεν ήταν η πρώτη φορά, αλλά η Υπατία είναι μια άλλη ιστορία.
Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου γνωστοποίησε ότι δύο έγγραφα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, υπογεγραμμένα από τον Πρύτανη Πελεγρίνη, με παραλήπτη τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή και κοινοποιούνται στους Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και Αρχηγό της ΕΛΑΣ,έφτασαν στα χέρια της το μεσημέρι της Δευτέρας.
Και το χειρότερο ότι φέρουν αριθμούς πρωτοκόλλου με ημερομηνία 13.02.2012, δηλαδή τη Δευτέρα, δηλαδή μια ημέρα μετά τα επεισόδια!
Μετά από αυτό, κάποιος πρέπει να μαζέψει τον κ. Πρύτανη…

ΧΡΑΝ




http://www.newpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου