Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

«Το σεξ με τον Χιου Χέφνερ διαρκούσε δύο δεύτερα!»Η Κρίσταλ Χάρις, μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον 85χρονο Χιου Χέφνερ, φροντίζει να δώσει στο φως κάποιες γαργαλιστικές λεπτομέρειες του ιδιωτικού τους βίου.

Η 24χρονη Χάρις παραχώρησε χτες μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Χάουαρντ Στερν, «Howard Stern Show» στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων πως η σεξουαλική επαφή με τον ιδρυτή και εκδότη του Playboy διαρκούσε «περίπου δύο δεύτερα».

«Μετά απλά το συνήθισα» είπε και πρόσθεσε: «Έκανα απλά “Αχ!”. Το ξεπέρασα. Ήταν σαν να έφευγα μακριά. Δεν με “άναβε” ο Χεφ, λυπάμαι...». Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχαν μόνο μία φορά σεξουαλική επαφή. «Δεν βγάζει σχεδόν καν τα ρούχα του» υποστήριξε και τόνισε: «Δεν έχω δει ποτέ τον Χεφ γυμνό!».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 24χρονη Χάρις από τότε που διέλυσε τον αρραβώνα της με τον 85χρονο παρ' ολίγον σύζυγο της , βγαίνει με τον Τζόρνταν Μακ Γκράου, μουσικοσυνθέτη και γιο του διάσημου ψυχολόγου Dr. Phil. Αν και η ίδια διαψεύδει τις φήμες, ωστόσο έχει πολλές φορές εμφανιστεί δημόσια μαζί του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου