Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Μουρούτης: Κούλογλου ντροπή σου...

Σφοδρή επίθεση εναντίον του γνωστού δημοσιογράφου Στ. Κούλογλου εξαπέλυσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, με αφορμή άρθρο του δημοσιογράφου με τίτλο " O υπενωματάρχης Μουρούτης πάει Εβρόπι. "(δείτε εδώ)


Ο κ.Μουρούτης απάντησε πριν λίγο τα εξής;

Δεν θα ασχοληθώ με τις (απρόκλητες) ύβρεις του κ. Κούλογλου στο πρόσωπό μου...
Τον καταλαβαίνω, καταλαβαίνω την αριστερή στροφή του, την αγανάκτησή του, μιας και είναι και αυτός θύμα του Μνημονίου, που του στέρησε τη σύμβαση των χιλιάδων Ευρώ που είχε με την ΕΡΤ.
Πραγματικά τον κατανοώ, όπως κατανοώ και εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που "έχασαν" συμβάσεις με το ευρύτερο δημόσιο που πλέον είναι προσανατολισμένο στα απολύτως απαραίτητα και όχι στα "περιττά".
Αφήστε, λοιπόν, εμένα.
Δεν μπορώ,όμως, να κατανοήσω και να μην σχολιάσω, την εμπάθειά του και την επίθεση που εξαπολύει προς τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, παρομοιάζοντάς τον με "Υπενωμοτάρχη της Χωροφυλακής", χρησιμοποιώντας ειρωνικά προς το πρόσωπό του την ανόητη φράση της Χρυσής Αυγής "Εγέρθητος" .
Θυμίζω, ότι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης φυλακίστηκε και βασανίστηκε επί Χούντας, όταν άλλοι (όψιμοι αριστεροί) εξαργύρωσαν μέσω του γενναιόδωρου Έλληνα φορολογούμενου, την "επαναστατικότητά" τους.
Μια λέξη μόνο: Ντροπή...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου