Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Σφοδρή επίθεση Μπίστη σε Κουβέλη!

bistis
Με μια δήλωσή του που ανέβηκε στη σελίδα του στο facebook ο Νίκος Μπίστης επιτέθηκε στον Φώτη Κουβέλη, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ « ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαράς», ενώ χαρακτήρισε ως «φωνή λογικής» τον Βενιζέλο.
Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ο Κουβέλης ολοκλήρωσε σήμερα τον παραλογισμό που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες ο Σαμαράς. Και οι δυο χωρίς σχέδιο, χωρίς ψυχραιμία έβαλαν τη χώρα σε περιπέτεια. Ξέρω ότι ορισμένοι θα ψάξετε τα ” βαθύτερα αίτια” και θα αναλωθείτε σε αναλύσεις. Ματαιοπονείτε.
Οι Άγγλοι το λένε “It is the short answer”. Ο Σημίτης το είπε αλλιώς: “ελπίζω να έχουν μυαλό όσοι χειρίζονται την υπόθεση”. Ο Βενιζέλος ήταν φωνή λογικής. Μπορούμε να διαφωνούμε μαζί του σε πολλά αλλά οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι σε όλη την διάρκεια της κρίσης δεν έπαιξε με την σταθερότητα της χώρας.
Λυπάμαι για την στάση της ΔΗΜΑΡ, που βολοδέρνει και όποια και αν είναι η τελική της επιλογή (πχ ανοχή) έχασε το τραίνο και το φάντασμα της κατάληξης του Καρατζαφέρη πλανάται πάνω της»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου