Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Γιατρός συνελήφθη με φακελάκι στο χέρι - Κατέρρευσε όταν είδε τους αστυνομικούς

Με το φακελάκι στα χέρια συνελήφθη 59χρονος γιατρός χειρουργός - οφθαλμίατρος του νοσοκομείου Καρπενησίου, που σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Ο συγκεκριμένος γιατρός, σύμφωνα με την αστυνομία, ζήτησε και πήρε...

150 ευρώ από έναν άνδρα 52 ετών που έχει αναπηρία και είναι τρόφιμος στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων στο Καρπενήσι.

Ο ανάπηρος είχε επισκεφθεί τον συγκεκριμένο γιατρό και.....
εξομολογήθηκε την απαίτηση του γιατρού, στην κοινωνική λειτουργό του Θεραπευτηρίου, αφού όπως της είπε «δεν επρόκειτο να τον χειρουργήσει ο γιατρός αν πρώτα δεν έπαιρνε τα 150 ευρώ».

Μετά από την καταγγελία της κοινωνικής λειτουργού, που ενεργούσε για λογαριασμό του ανάπηρου, προσημειώθηκαν τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ στην ασφάλεια Καρπενησίου και στη συνέχεια, σήμερα το πρωί, πήγαν στο προκαθορισμένο ραντεβού στο γραφείο του χειρούργου οφθαλμίατρου στο νοσοκομείο Καρπενησίου, όπου παρέδωσαν τα 150 ευρώ που ήταν προσημειωμένα.

Λίγο αργότερα, σε έφοδο των αστυνομικών της Ασφάλειας Καρπενησίου βρέθηκαν τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στο γραφείο του και ο γιατρός συνελήφθη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη στιγμή της σύλληψής του, ο 59χρόνος γιατρός έπαθε λιποθυμικό επεισόδιο και παρέμεινε φρουρούμενος, αρχικά στο νοσοκομείο Καρπενησίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Το μεσημέρι μετά από προφορική εντολή της εισαγγελέα Καρπενησίου αφέθηκε ελεύθερος ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία και για παράβαση καθήκοντος.


eglimatikotita.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου