Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

«Χέρι» στη μισθοδοσία των εργαζομένων στην ΕΑΣ έβαλε η ΑΤΕbank!


Και το σίριαλ Τσάκα καλά κρατεί. Ο ετοιμόλογος, καταφερτζής με τα μπλουζάκια λαϊκής και τις «δηλώσεις κουβαρίστρα» εκπρόσωπος του Αλ Σαούντ άλλαξε τον Σαουδάραβα πρίγκιπα και αποφάσισε να φέρει Άραβες επενδυτές για να βάλουν χρήματα στον Παναθηναϊκό. «Τα χάλασε» λέει, με τον πρίγκιπα γιατί ο πατέρας του δεν τον άφησε να επενδύσει στους «πράσινους». Καλά κάνει ο Τσάκας!

Αφού τον αφήνουν, καλά κάνει και  κοροϊδεύει τους πάντες. «Πότε έτσι, πότε γιουβέτσι» ο Βλάσης και κανείς από τους μεγαλόσχημους επιχειρηματίες που παριστάνουν τους μετόχους της ΠΑΕ δεν τον στέλνει από εκεί που ήρθε.
Τα προβλήματα  είναι πάρα πολύ σοβαρά για να περιμένουν τον Βλάση Τσάκα να τα λύσει. Η όλη ιστορία αρχίζει να αγγίζει τα όρια της γελοιότητας, αλλά κανείς δεν μιλάει γιατί είναι τέτοια η κατάντια στον Παναθηναϊκό, που δεν μιλάει γιατί δεν υπάρχει καμία άλλη εναλλακτική λύση για να ξεπεράσει η ομάδα το οικονομικό της αδιέξοδο.
«Τα χρήματα φτάνουν ως το Φεβρουάριο» λέει και ξαναλέει ο Δημήτρης Γόντικας με τους παίκτες απλήρωτους, τους προμηθευτές να ζητούν χρήματα και την ΠΑΕ όπως το κράτος, να πληρώνει μόνο τα απαραίτητα. Ακόμα και ο μάνατζερ του Σισέ, στον οποίο οφείλονται 60 χιλ ευρώ (σ.σ. η προμήθειά του) θα πάει στα δικαστήρια να ζητήσει τα χρήματα, μια και από την ΠΑΕ του απάντησαν: «Κι αυτά που πήρες πολλά είναι…»
Μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση λοιπόν, όλοι περιμένουν από τον Τσάκα και τους πρίγκιπές του να δώσει τη λύση και τα χρήματα. Περιμένουν κι αυτοί δηλαδή τη… δόση τους.
Δεν πρέπει να ξεχνούν στον Παναθηναϊκό όμως ότι ο μεγαλομέτοχος της εταιρίας (ακόμα) είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και εκείνος έχει την απόλυτη ευθύνη για την όλη κατάσταση.
Αφού ανέχεται λοιπόν να τον κοροϊδεύει ο Βλάσης με τα «ήξεις αφίξεις», να τον πηγαίνει από Πέμπτη σε Τετάρτη και από βδομάδα σε βδομάδα, με αστείες δικαιολογίες καλά κάνει.
Τουλάχιστον αργότερα ο Τσάκας θα έχει να λέει πως: «Εγώ ρε, έκανα κοτζάμ Βαρδινογιάννη να περιμένει για εβδομάδες…»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου