Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ντροπή σου.. Νανά !

 
Πως κατάφερε με πέντε δέκα λέξεις να διαγραφή από την συνείδηση του Ελληνα η  κ. Μούσχουρη ?
Δεν ντράπηκε την ιστορία της, και καλά έκανε, ήθελε να τιμήσει το "ψωμί" που την τάιζαν χρόνια οι Γερμανοι φίλοι της. Θα μπορούσε όμως να μην πει τίποτα. Φυσικά δεν άντεξε και έβγαλε τα απωθημένα της για τους "συμπατριώτες της... ντροπή σου Νανά.

Ιδού τι είπε σε συνέντευξη στη γερμανική «Die Welt» στην οποία υπερασπίζεται την Γερμανία, όπου αυτήν την περίοδο δίνει συναυλίες
- «Ζω στην Ελβετία, ως Ελληνίδα Ευρωπαία. Ετσι βλέπω και την παλιά πατρίδα μου».
-Σήμερα όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες, κάτι που καταλαβαίνω και το θεωρώ σωστό. Οι Γερμανοί και εγώ έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση! Με τους Έλληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για τα προβλήματα“.
- “Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει κανείς να εξοφλεί τα χρέη του. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ζούνε με ένα ψέμα σε μια ψεύτικη ευημερία… Η Ευρώπη έχει δίκιο να είναι εξοργισμένη”.
- Έφτασε ακόμα και στο σημείο να επαινέσει το προκλητικό εξώφυλλο του «Focus» λέγοντας: «Καταλαβαίνω απολύτως την οργή των Γερμανών. Συμφωνώ με τη στάση της Ανγκελα Μέρκελ».
- Ενώ για την αγανάκτηση των Ελλήνων από την στάση της Γερμανίας δήλωσε:: «Γι’ αυτό το θέμα είμαι πραγματικά πολύ αρνητική. Ντρέπομαι. Αυτό το θεωρώ προδοσία. Η Ελλάδα χρειάζεται βοήθεια, αλλά όχι δωρεάν».
Ντροπή σου Νανά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου