Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΑΠ Οικονομικού: Εδώ η Εξεταστική χάνεται και η Κατάληψη συνεχίζεται...



Την Πέμπτη 29/9, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοιτητών Οικονομικού όπου και αποφασίστηκε η συνέχιση της κατάληψης για 4η συνεχόμενη βδομάδα.

Δυστυχώς, με αυτή την απόφαση το ενδεχόμενο διεξαγωγής της Επαναληπτική Εξεταστικής Σεπτεμβρίου θεωρείται απίθανο. Το εξάμηνο πλέον κινδυνεύει, και οι Φοιτητές του Οικονομικού παρά τη μαζική τους παρουσία γίνονται μάρτυρες της αλλοίωσης του αποτελέσματος της Συνέλευσης, από μερίδα συνδικαλιστών που ανήκουν στα άλλα Τμήματα της ΝΟΠΕ. Οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές πιστοί στο Δόγμα Κατάληψη για τη Κατάληψη αγνοούν και αλλοιώνουν με το πιο προκλητικό τρόπο την ετυμηγορία των φοιτητών του Οικονομικού.
Συνάδελφοι των υπολοίπων παρατάξεων, γνωρίζουμε πως τα δικαιώματα των φοιτητών επισκιάζονται από τις "Επαναστατικές" σας φιλοδοξίες. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι το μέγεθος της προσκόλλησής σας, στις εν λόγω τακτικές, ακόμα και την κρίσιμη αυτή στιγμή. Όταν εκατοντάδες συμφοιτητές μας αγωνιούν για την εξεταστική και για το πως θα πάρουν το Πτυχίο τους, οι καταληψίες αγωνιούν για το πως θα διοργανώσουν party και για το ποια ταινία θα δουν στη κατειλημμένη Νομική.
Με τις κινήσεις σας αυτές, πλέον ούτε οι ίδιοι οι συνδικαλιστές σας δεν συμμετέχουν στις δράσεις που διοργανώνεται και απλά προτιμούν να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ως ΔΑΠ - Οικονομικού, θεωρούμε τις υπόλοιπες παρατάξεις υπόλογες για το επερχόμενο χάσιμο της Εξεταστικής Σεπτεμβρίου και καταδικάζουμε την αλλοίωση του αποτελέσματος της Συνέλευσης. Η ΔΑΠ - Οικονομικού είναι πάντα στο πλευρό του Φοιτητή το ίδιο θα πράξει και την Τρίτη 4/10 όπου για ακόμη μια φορά θα δώσουμε την μάχη για το αυτονόητο, δηλαδή για το άνοιγμα της Σχολής, την Έναρξη της Εξεταστικής, τη Διασφάλιση του Εξαμήνου και το δικαίωμα του Φοιτητή στην αποφοίτηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου