Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εύλογες Αμφιβολίες...για Προβληματισμό...

Γιατί η ελληνική κοινωνία αμφιβάλλει; 


Γιατί αμφιβάλλει γιά την άμεση Ανάγκη ανατροπής του νυν σαθρού πολιτικού συστήματος της δυναστικής κομματοκρατίας;
Γιατί η ελληνική κοινωνία αμφιβάλλει γιά την άμεση Ανάγκη μίας κοινής διακήρυξης όλων των ελληνικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων, γιά την νομική και νόμιμη σύμπραξη ενός νέου θεσμού πεπαιδευμένων πολιτών της που, σε περίπτωση εκλογών, μπορεί επίσης να παίξει τον ρόλο ενός κόμματος-ομπρέλας ετερόκλητων ελληνικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων;

Γιατί η ελληνική κοινωνία αμφιβάλλει γιά την άμεση Ανάγκη Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης; Ώστε το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, του θεσμισμένου σε δήμο πεπαιδευμένων πολιτών της; Ώστε ο Δῆμος (Dēmos) τούτος πεπαιδευμένων πολιτών της να καθίσταται εντολέας του πολιτικού συστήματος, με την εκάστοτε κυβέρνηση αρίστων να πράττει ως εντολοδόχος του Δῆμου πεπαιδευμένων πολιτών;

Γιατί η ελληνική κοινωνία αμφιβάλλει γιά την άμεση Ανάγκη Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, ώστε όλη η ελληνική επικράτεια, συμπεριλαμβανομένης και της άμεσα θεσμισμένης ΑΟΖ/EEZ (http://www.lygeros.org/lygeros/7747-gr.html), να ανήκει, δηλαδή να είναι κτήμα, του ελληνικού λαού;

Γιατί η ελληνική κοινωνία αμφιβάλλει γιά το ότι, όπως ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, έτσι και ο Αντώνης Σαμαράς, από κοινού πλέον ηγούνται του ενιαίου κόμματος ΝΔ·ΠαΣοΚ; Γιατί οι Ελληνίδες και οι Έλληνες αμφιβάλλουν ότι η επανεκλογή της ΝΔ στην πολιτική εξουσία θα είναι το ίδιο αναποτελεσματική και επικίνδυνη γιά την Ελλάδα, όσο ήταν και η επανεκλογή του ΠαΣοΚ στην πολιτική εξουσία της χώρας;

Όπως ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου, έτσι και ο Αντώνης Σαμαράς, πάντα λαλούν γιά αριστερά ο μεν και γιά δεξιά ο δε. Ώστε να κρατούν την ελληνική κοινωνία στην ιδιωτεία, τέλεια απασχολημένη στην καταπολέμηση του τελευταίου πολέμου 1945-1949.

Είναι τουλάχιστον ουτοπικό, αν όχι ανόητο, μας λέει ο Άρης Τερζόπουλος, να πιστεύει κανείς ότι, μέσα στο νυν σαθρό πολιτικό σύστημα της δυναστικής κομματοκρατίας, οι εκλογές θα μπορούσαν να λύσουν το πρόβλημα της ελληνικής οικονομικής κρίσης (http://www.klik.gr/magazine/37/οι-αυτονόητες-εκλογές):

«Το κόμματα του πολιτικού συστήματος νοιάζονται πρώτα απ’ όλα για την πολιτική τους επιβίωση, ενώ η ελληνική κοινωνία για την οικονομική της επιβίωση. Είναι δυο παράλληλοι κόσμοι με ελάχιστα σημεία επαφής πια. Γι’ αυτό και οι εκλογές δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν τίποτα, πέρα από μια πιθανή ανακατανομή των κομματικών ποσοστών, αλλά αυτό δεν πρόκειται να λύσει κανένα αδιέξοδο.»

Ψηφίστε πάλι ΝΔ·ΠαΣοΚ Ελληνίδες και Έλληνες! Γιά μιά Ελλάδα υπόδουλη εις τον αιώνα τον άπαντα!

Γιατί η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να αμφιβάλλει; Γιατί η ελληνική κοινωνία εξακολουθεί να αμφιβάλλει πως είναι καιρός να πάρει την τύχη της στα χέρια της;

Νικόλαος Κ. Γεωργαντζάς
Πανεπιστήμιο Fordham, Νέα Υόρκη


Σχόλιο ΚΑΝΕΝΑ


Εύλογες οι αμφιβολίες του κ. Καθηγητή και είναι απορίας άξιον γιατί ο Ελληνικός Λαός δεν είναι ακόμη εξοργισμένος και κυρίως έτοιμος / ικανός να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του. 


Ο Ελληνικός Λαός πρέπει σύντομα να αποδυναμώσει και τελικά να εξαφανίσει το παρόν αποτυχημένο πολιτικό  σύστημα / κατεστημένο και να αναδείξει μέσα από την συνεργασία / συνένωση όλου του ικανού δυναμικού της χώρας, νέες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες θα είναι ικανές να  αλλάξουν δυναμικά τις δυσμενείς εξελίξεις με πραγματική ανασυγκρότηση της χώρας.Μόνο ο λαός μπορεί να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου.
Πότε?? ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 

Αγαπητοί Αγανακτισμένοι και αποφασισμένοι Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 

Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! 
Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...Στείλε μας το μήνυμά σου με την δήλωση συμμετοχής και με τις ιδέες / προτάσεις / συστάσεις σου.

Ο καιρός πραγματικά έφθασε και με μεγάλη προσπάθεια, όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία.


ΚΑΝΕΝΑΣ  


Πηγή: http://kanena2010.blogspot.com/2011/09/blog-post_20.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου