Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Γκρίνια των “φιλελεύθερων” για Καμμένο

Σχόλια και εκνευρισμό προκάλεσε σε ορισμένα μέλη της «γαλάζιας» κοινοβουλευτικής ομάδας, η «μισή» διαγραφή του Πάνου Καμένου. Η απόφαση της ηγεσίας να διαγραφεί ο βουλευτής από την κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά όχι από το κόμμα-όπως έγινε με τον Σωτήρη Χατζηγάκη- δημιούργησε την αίσθηση ότι υπήρξε ένα είδος «συμφωνίας» ώστε ο βουλευτής να επανέλθει στο κόμμα στις εκλογές.


Τα δυσμενή σχόλια προέρχονται κυρίως από τους βουλευτές που το τελευταίο διάστημα έχουν συγκροτήσει- άτυπα μεν ουσιαστικά δε- τη φιλελεύθερη τάση. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και δημόσιες τοποθετήσεις, με συνεντεύξεις και άρθρα, βουλευτών οι οποίοι εμμέσως θα επικρίνουν την «επιλεκτική» αντιμετώπιση που, σύμφωνα με τους ίδιους, είχε ο Πάνος Καμμένος.
Αυτό όμως είναι η αφορμή. Η πραγματική αιτία που οι «φιλελεύθεροι» αποφάσισαν να εκφράσουν δημόσια τον προβληματισμό τους, είναι ότι δέχονται επιθέσεις από στελέχη-αναφέρουν το τελευταίο άρθρο του Φαήλου Κρανιδιώτη- χωρίς να έχουν την «κάλυψη» που θα ήθελαν.

statesmen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου