Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

"Ιδού ο Μεσσίας έρχεται... και είναι τραπεζίτης"!: Η Χρυσή Αυγή είχε προβλέψει με ακρίβεια τις εξελίξεις


“Θαύμα-θαύμα! Τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο προτιμά η… πλειοψηφία των Ελλήνων για πρωθυπουργό κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας», σύμφωνα με «δημοσκόπηση» της εταιρείας ΚΑΠΑ RESEARCH (του πρώην κομμουνιστή Ρουτζούνη, ιδιοκτήτη της βίλας Υπατία, στην οποία φιλοξενήθηκαν οι 300 λαθρομετανάστες), που δημοσιεύθηκε στο «Βήμα της Κυριακής»!

Εδώ βέβαια δεν θα ασχοληθούμε με αυτό καθ’ αυτό το καταγέλαστο… εύρημα. Καταγέλαστο, γιατί αν ρωτήστε 10 τυχαίους ανθρώπους στο δρόμο, είναι ζήτημα αν ένας εξ’ αυτών ξέρει τον Παπαδήμο! Είναι φανερό πως οι «νταβατζήδες» προωθούν έναν παντελώς άγνωστο στο λαό (αλλά όχι και στους τραπεζίτες, στην τρόικα κ.λπ.) ως… δημοφιλέστερο για την διακυβέρνηση της χώρας!
Όμως, άλλο είναι το θέμα μας. Ποιος πολιτικός αρχηγός έχει ζητήσει πολλάκις και με μια περίεργη επιμονή την πρωθυπουργοποίηση (ή «αξιοποίηση») του Λουκά Παπαδήμου; Ναι, καλά καταλάβατε, ο ΛΑ(γ)ΟΣ Γ. Καρατζαφέρης! Για να δούμε μερικές μόνο από τις… αγωνιώδεις εκκλήσεις του:
«Τον Λουκά Παπαδήμο πρωθυπουργό σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας πρότεινε ο Γ.Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής, για να βγει η χώρα από την κρίση! «Ποιος είναι ο καλύτερος σήμερα; Ο Λουκάς Παπαδήμος. Να τον καλέσουμε να ηγηθεί μία κυβέρνησης, να βάλετε τους υπουργούς σας να βάλει και το ΠΑΣΟΚ τους δικούς του».
(Προσοχή! Η πρόταση χρονολογείται από τις 20 Φεβρουαρίου 2009, επί πρωθυπουργίας Καραμανλή ακόμα!!!).
Τις ίδιες ημέρες, έλεγε στην εκπομπή του Γ. Τράγκα «Εν Αθήναις»: «Η χώρα δε θέλει αυτή τη στιγμή εκλογές, θα ήταν καταστροφή για τον τόπο. Προτείνω τον Λουκά Παπαδήμο ως πρωθυπουργό, με τους πολιτικούς αρχηγούς να τον στηρίζουμε, για μια διετία για παράδειγμα».
Δήλωση Καρατζαφέρη στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, στις 27 Απριλίου 2010: «Να υπάρξει πολιτική επιστράτευση για τον Λουκά Παπαδήμο. Είναι πατριώτης, δεν θα αρνηθεί».
Να αναφέρουμε και δύο λόγια για τον… παράκλητο των «νταβατζήδων» και του Καρατζαφέρη:
1ον) Ο Λ. Παπαδήμος είναι τραπεζίτης.
2ον) Ήταν επί σειράν ετών αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τουτέστιν είναι ο κατ’ εξοχήν άνθρωπος εμπιστοσύνης της τρόικας.
3ον) Ήρθε στην Τράπεζα της Ελλάδος το 1985 (επί εποχής του καταστροφέα της Ελλάδος, Α. Παπανδρέου), έγινε αντιπρόεδρός της το 1993 (πάλι επί Α. Παπανδρέου), Διοικητής της το 1994 (Α. Παπανδρέου) και «θεωρείται ότι βοήθησε σημαντικά στην πορεία της Ελλάδας προς την ΟΝΕ», δηλαδή στο σκλάβωμα της πατρίδας μας στα δεσμά του ευρώ.
3ον) Ξεκίνησε την καριέρα του ως Ανώτερος Οικονομολόγος στην Federal Reserve Bank της Βοστώνης. Για όποιον δεν το γνωρίζει η παραπάνω ιδιωτική (και όχι κρατική) τράπεζα των ΗΠΑ εκδίδει το δολάριο.
(ΥΓ): Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Καρατζαφέρης, μαζί με τη γνωστή κομπανία (Πλεύρη, Γεωργιάδη, Βορίδη και Βελόπουλο), προβάλλονται μανιωδώς και επί καθημερινής βάσεως από ΟΛΑ τα κανάλια.”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου