Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Έμφραγμα υπέστη ο Γιώργος Γλυνός από την πίεση των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες

Έμφραγμα υπέστη ο Γιώργος Γλυνός, σύμβουλος του πρωθυπουργού σε ευρωπαΪκά θέματα και επικεφαλής από ελληνικής πλευράς της «ομάδας Μπαρόζο», κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο  Γιώργος Παπανδρέου κατά τη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής.
 

Όπως δήλωσε ο κ. Παπανδρέου, ο κ. Γλυνόςπιέστηκε από τις έντονες διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η υγεία του. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον πρωθυπουργό, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Προβλήματα υγείας αντιμετώπισε ακόμη ένας στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου.  Ο Γιάννης Ζανιάς (φώτο δεξιά), επίσης χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου δέχθηκε τις περιποιήσεις των γιατρών μετά το τέλος της πρώτης Συνόδου Κορυφής των Βρυξελλών, την περασμένη Κυριακή. Ο κ. Ζανιάς ένιωσε έντονη δυσφορία, βάρος στο στήθος και ανέβασε πίεση. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει κρίση άγχους εξαιτίας των δραματικών στιγμών.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του για την υποστήριξη και την μάχη που έδωσαν για τη διάσωση της χώρας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου