Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μείζον πρόβλημα οικονομικής διαχείρισης προέκυψε στην ΝΟΔΕ Ροδόπης

Δεν είναι μόνο τα οικονομικά της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ σε κακά χάλια, αφού χρωστάει 128 εκατομμύρια ευρώ και προσωρινά οι εργαζόμενοι στο κόμμα είναι απλήρωτοι. Αρκετό καιρό τώρα σιγοψιθυρίζεται ότι τα ίδια και χειρότερα ισχύουν και για την ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Τεράστιο οικονομικό, πολιτικό και ηθικό ζήτημα φαίνεται ότι προέκυψε από το έλλειμμα που υπάρχει στο ταμείο της ΝΟΔΕ. Και ενώ το ταμείον κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι μείον, καθώς υπάρχει λογιστικό πλεόνασμα αρκετών χιλιάδων ευρώ, ωστόσο δεν υπάρχουν τα χρήματα, που αναζητούνται από τους υπεύθυνους του οικονομικού τμήματος, χρήματα που ουδέποτε παρέλαβαν από τους προηγούμενους, αλλά ούτε και το τραπεζικό βιβλιάριο καταθέσεων.
Σίγουρα οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο και προκειμένου να μην πάρει δικαστική διάσταση το θέμα, δόθηκε προθεσμία από το προεδρείο της ΝΟΔΕ στους υπεύθυνους να βρεθεί λύση και να επιστρέψουν τα χρήματα στην θέση τους.
Έτσι μετά από αυτές τις εξελίξεις τα περιθώρια λιγοστεύουν, και ενώ τα χρέη και τα ενοίκια τρέχουν, τα μέλη της ΝΟΔΕ ούτε θέλουν να ακούσουν για οικονομική ενίσχυση.
«Ας έρθουν πρώτα τα χρήματα πίσω και μετά να βάλουμε το χέρι στην τσέπη μας», λένε και ξανα-λένε διαμηνύοντας στον προεδρείο της ΝΟΔΕ, ότι αν δεν λυθεί το θέμα θα υπάρξει συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.

Πηγή: http://piazzadelpopolo.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου