Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σπύρος, ένας παλιός ΔΑΠίτης του Οικονομικού εξομολογείται ...



"Η ΔΑΠ γενικά από το 1992 που υπήρξα μέλος της και μπορώ να πω ενεργότατο , 4 χρόνια υπεύθυνος σχολής, ήταν πάντοτε εστία αμφισβήτησης , προτάσεων , κριτικής προς πάσα κατεύθυνση, ρήξεων και γενικότερα δεν ήταν σκυλάκι του κόμματος. Όσες φορές προσπάθησαν κάποιοι να την μετατρέψουν σε άβουλο υποταγμένο όργανο έφαγαν τα μούτρα τους και έγιναν παρελθόν και γραφικοί. 


Επίσης θέλω να σε πληροφορήσω ότι τις ισχυρότερες πολιτικές φιλίες και πολτική καταξίωση και αναγνώριση, μιας και πολιτεύεσαι, τις απόκτησα μέσα απο συγκρούσεις σε όργανα, συνέδρια κτλ και όχι όντας βασιλικότερος του βασιλέως. 


Η διαφωνία δεν είναι αντιπολίτευση ούτε υπονόμευση αλλά υπεύθυνη στάση όταν είναι τεκμηριωμένη .Ακόμη βοηθά στην ουσιαστική παραγωγή πολιτικής και στην κατανόηση των λαθών όσο και στην ανάδειξη της πρόσκαιρης και ευκαιριακής στάσης για μικροπολιτικά συμφέροντα. 


Η ΟΝΝΕΔ δεν ήταν ποτέ και δεν θα γίνει πειθήνιο όγργανο ούτε βορά στις ορέξεις τις εκάστοτε εξουσίας. 


Θα είναι πάντα ανατρεπτική , πρωτοπόρα , δημιουργική και κυρίως αδέσμευτη. Το ΔΑΠ,ΔΑΠ ΠΡΩΤΟΠΟΡΑ ΜΑΖΙΚΗ και το ΟΝΝΕΔ ,ΟΝΝΕΔ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ εμείς τοπιστεύαμε και για αυτό αγωνιστήκαμε. 


Κάνε και εσύ αυτό και μετά από χρόνια να είσαι σίγουρος ότι θα είσαι υπερήφανος και θα έχεις την συνείδηση σου καθαρή. Από κάποιον που έχει την χαρά να τον θυμόνται ακόμα και εχθροί και φίλοι και στην ΔΑΠ και στην ΟΝΝΕΔ."




ΥΓ. Τελικά, μήπως, Ανδρίκο, πρέπει να διαγράψεις ολόκληρο το Οικονομικό από την Οργάνωση, για΄τι δύσκολο να βγάλεις άκρη με δαύτους ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου