Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Δήλωση του προέδρου της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ Γιώργου Δρακούλη για τις βάσεις

«Δράττομαι της ευκαιρίας με την ανακοίνωση των βάσεων από το Υπουργείο Παιδείας να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν με υπομονή και επιμονή να επιτύχουν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μετά τον κοπιαστικό αγώνα των Πανελλαδικών Εξετάσεων!

Τώρα ακολουθεί ένας ακόμα εξίσου σημαντικός αγώνας για την αποφοίτηση τους από την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση που θα τους ανοίξει νέους ορίζοντες στην μόρφωση και θα τους παρέχει ένα επιπλέον εφόδιο για να βγουν μετέπειτα στην αγορά εργασίας. Βέβαια οι μαθητές που δεν κατάφεραν το στόχο τους να εισαχθούν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν πρέπει να ξεχνάνε πως οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που τους δίνετε. 

Μπορούν να ξαναπροσπαθήσουν με ψυχραιμία και σταθερότητα ώστε να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή να αναπτύξουν κάποια άλλη δεξιότητα που διαθέτουν εκτός Πανελλαδικών Εξετάσεων! Ανεξαιρέτως αποτελέσματος, πολλά συγχαρητήρια για όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και πέρασαν από την δοκιμασία των Πανελλήνιων Εξετάσεων και ιδίως στους επιτυχόντες που είδαν τους κόπους της μαθητικής τους πορείας τελικά να αποδίδουν».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου