Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Νέα διάσταση στην παρακολούθηση ποδοσφαίρου



Ο τρόπος που παρακολουθούμε ποδόσφαιρο μπαίνει σε νέα διάσταση …ή έτσι τουλάχιστον υπόσχεται ο Colm McMullan, εφευρέτης της εφαρμογής Total Football, ειδικά σχεδιασμένη για κινητά τηλέφωνα iphone. 

Βάσει αυτής της καινοτόμου εφαρμογής,  ο χρήστης αμέσως μετά τη λήξη του εκάστοτε ποδοσφαιρικού αγώνα μπορεί να έχει συγκεντρωμένα στο κινητό του τηλέφωνο όλα τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα. Ο κάθε χρήστης θα έχει την δυνατότητα να αναλύσει τα δεδομένα, να δει πως αλλάζει η απόδοση των παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά και να συγκρίνει τα στατιστικά ομάδων και παικτών.
Η εφαρμογή Total Football εισήχθη από τον McMullan, πρώην σημαντικό στέλεχος της Microsoft, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου το 2010 και καθώς θεωρήθηκε επιτυχής, η συγκεκριμένη εφαρμογή συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του Champions League την περίοδο 2010/2011. Τώρα, ο McMullan υπόσχεται την τελειοποίηση αυτής της εφαρμογής ώστε να φέρει την πλήρη επανάσταση στον τρόπο που το κοινό παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Πλέον στις συζητήσεις του καφενείου θα μπορούμε να βασίζουμε τα λεγόμενά μας σε στοιχεία, αν και ένας καλός …προπονητής ποτέ δε μένει μόνο σε αυτά!
www.perierga.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου