Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Παπαμιμίκος: Δε θα επιτρέψουμε την εξαφάνιση της φωνής των φοιτητών



Με συνέντευξη του στον Ελέυθερο Τύπο της Κυριακής ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος αναφέρεται σε όλο το παρασκήνιο στο ζήτημα της ψήφισης του νέου νόμου - πλαίσιο.


Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος βάζει τα πράγματα στη θέση τους σε ότι αφορά τις θέσεις της γαλάζιας νεολαίας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις ενώ παρουσιάζει την πραγματική διάσταση των αλλαγών της Άννας Διαμαντοπούλου.

Το άκρως ενδιαφέρον στοιχείο πάντως είναι πως οι γαλάζιοι νέοι φαίνεται πως θα αντισταθούν όσο μπορούν στην προσπάθεια για εξαφάνιση της φωνής των φοιτητών, μένοντας στις θέσεις που είχαν εκφράσει εξ αρχής.

... Αλήθεια, γιατί ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ συνδέει "τη φωνή των φοιτητών" ... με τις κομματικές παρατάξεις; Αποτελεί ή όχι επιταγή της κοινωνίας ένα "λιγότερο κομματικοποιημένο" πανεπιστήμιο; Οι φοιτητές δηλαδή δεν έχουν φωνή αν δεν υπάρχουν κομματικές παρατάξεις;

Ανδρέα ... μην κρύβεσαι άλλο ... περιμένουμε επιτέλους απαντήσεις ... όχι σε τετριμένες ερωτήσεις από το ντουλάπι ... αλλά στα ουσιώδη ερωτήματα που τόσο καιρό τίθενται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου