Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Έγινε η κωλοτούμπα που σας λέγαμε: Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ διαψεύδει ότι υπάρχει σύγκρουση της Νεολαίας με το κόμμα της ΝΔ, για τον νόμο των ΑΕΙ

Διέψευσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ότι υπάρχει σύγκρουση της οργάνωσης της Νεολαίας με το κόμμα της ΝΔ, για τον νόμο των ΑΕΙ, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά:
 
« Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποια παπαγαλάκια προσπαθούν να καλλιεργήσουν ένα τέτοιο κλίμα. Η ΝΔ ψήφισε επί της αρχής το συγκεκριμένο νόμο, καταψήφισε συγκεκριμένα άρθρα του νόμου. Η ΟΝΝΕΔ συμφωνεί σε ορισμένα σημεία του νόμου και σε ορισμένα διαφωνεί. Διαφωνεί σε θέματα που αφορούν την εκπροσώπηση των φοιτητών-τα οποία καταψήφισε και η ΝΔ- στην οικονομική και ακαδημαϊκή κατάρρευση των πανεπιστημίων και στα συμβούλια διοίκησης. Άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα σύγκρουσης».

Ο κ. Παπαμιμίκος τόνισε πως η στάση της ΔΑΠ ήταν και θα είναι υπεύθυνη σε ότι αφορά τις καταλήψεις και υπογράμμισε: «Επειδή βλέπω ότι έχει γενικά πιάσει πρεμούρα το όλο σύστημα, αν θα κλείσουν ή όχι οι σχολές και τι στάση κρατάει η ΔΑΠ, η θέση της ΔΑΠ είναι πολύ υπεύθυνη. Αυτά που λέγαμε πιο πριν αυτά λέμε και τώρα».

Πηγή: www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου