Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Σοκ με απαγωγή γνωστού πανελίστα

Τον τρόμο και την αγωνία βίωσε στα χέρια των αδίστακτων απαγωγέων του για 16 ολόκληρες μέρες 27χρονος πανελίστας χωρίς να γνωρίζει αν θα τον αφήσουν ελεύθερο ή όχι.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της 24ης Ιουνίου, όταν ο βγήκε από το σπίτι του και κατευθύνθηκε προς το σημείο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του για να πάει στον προορισμό του. Δεν πρόλαβε, αφού τέσσερις άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπά τους τον άρπαξαν με τη βία και τον επιβίβασαν μέσα στο αυτοκίνητό τους. Του έδεσαν τα μάτια και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.



Η μητέρα του που ανέλαβε τις διαπραγματεύσεις, ώστε να μπορέσει να ξαναδεί το παιδί της, παρέμεινε ψύχραιμη τις 16 αυτές ημέρες όπου ο γιός της κρεμόταν κυριολεκτικά από τα «κέφια» των απαγωγέων του.

Αξιοσημείωτο, είναι, πως οι δράστες γνώριζαν για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και την υψηλή οικονομική κατάσταση των γονιών του δημοσιογράφου, κάτι που γνώριζαν πολύ λίγοι.

Μετά από πολύ σκληρές διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με την Espresso, οι δράστες μόλις κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 700.000 ευρώ, υπέδειξαν το μέρος που απελευθέρωσαν τον νεαρό.

Λίγα λεπτά αφού αφέθηκε ελεύθερος βρέθηκε από τους γονείς του σε ερημική περιοχή των Αχαρνών, ενώ οι 16 ημέρες ομηρίας του φάνηκαν αιώνας στον ίδιο και στους δικούς του.

Κανείς δεν γνώριζε τίποτα για το περιστατικό, ύστερα από υπόδειξη των αστυνομικών αρχών να μην μαθευτεί η υπόθεση. Ούτε καν οι συνεργάτες του ήξεραν τι είχε συμβεί, αφού το μόνο που είχαν μάθει ήταν πως ο 27χρονος αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό πρόβλημα και πως για κάποιες μέρες θα απουσίαζε από τη δουλειά του.

Το σημείο όπου οδηγήθηκε ο δημοσιογράφος παραμένει ακόμη άγνωστο, ωστόσο σύμφωνα με τους αστυνομικούς, από τα πρώτα λόγια που απέσπασαν από το νεαρό, το σημείο πρέπει να βρίσκεται κάπου στη δυτική Αθήνα.

Μόλις ξεπεράσει το σοκ που υπέστη ο 27χρονος Κύπριος θα καταθέσει όλα όσα συνέβησαν τις 16 ημέρες ομηρίας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου