Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Πρόταση Παιδείας ΟΝΝΕΔ - άρχισαν τα κλάμματα



Πριν λίγους μήνες ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε με διθυράμβους την πρόταση παιδείας της ΟΝΝΕΔ. Σήμερα την ώρα που η Παιδεία έχει περάσει στο προσκήνιο της πολιτικής συζήτησης, εξαιτίας του Νομοσχεδίου της Άννας Διαμαντοπούλου, κανείς δεν ασχολείται με την πρόταση αυτή.


Είναι η πρώτη φορά που η πρόταση παιδείας της νεολαίας της ΝΔ δεν πρωτοπορεί και δεν προτείνει ουσιαστικές λύσεις σε προβλήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το αποτέλεσμα γνωστό...! Ήδη ξεπεράστηκε, κανείς δεν τη χρησιμοποιεί ως βάση συζήτησης, η κοινωνία την αγνοεί.

Φυσικά σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στο γεγονός πως η συγκεκριμένη πρόταση φτιάχτηκε από συνεργάτες του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ, σε αντίθεση με άλλες εποχές που προερχόταν από τον πυρήνα της ΔΑΠ.

Πρόταση στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ: Μόλις τελειώσετε τις "συνεδριακές - διακοπές" και τα "summer schools" ... και επιστρέψετε μαυρισμένοι και ξεκούραστοι ... να διοργανώσετε μία εκδήλωση μπροστά στο Υπουργείο Παιδείας ... ανάβοντας κεράκια εις μνήμην των φοιτητών που έρχονται.

ΥΓ: Το ανωτέρω σύμβολο δεν είναι το αρχικό γράμμα της ΟΝΝΕΔ ... είναι το άθροισμα της πολιτικής συνεισφοράς της ΟΝΝΕΔ στον ένα και κάτι χρόνο της νέας διοίκησης της ... και ο νοών νοείτο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου