Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Η απογραφή ιστορικά απεδείχθη ότι ήταν εγκληματικό λάθος» δηλώνει και ο Χ. Λαζαρίδης

«Εγκληματικό λάθος» χαρακτήρισε την απογραφή των οικονομικών στοιχείων που έκανε το 2004 η κυβέρνηση Καραμανλή, ο σύμβουλος του νυν προέδρου της Ν.Δ., Χρύσανθος Λαζαρίδης δίνοντας νέα ώθηση στην κόντρα με τον Γ. Αλογοσκούφη αλλά και το καραμανλικό μπλοκ στη Ν.Δ. Μετά και την παρέμβαση Λαζαρίδη είναι φανερό ότι επικράτησε η γραμμή των «σκληρών» Σαμαρικών που από την πρώτη στιγμή ζητούσαν ρήξη και διαφοροποίηση με την κυβέρνηση Καραμανλή.
Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μίλησε για «εγκληματικό λάθος», το οποίο, όπως είπε, αποδείχθηκε ιστορικά, αλλά διευκρίνισε ότι «δεν το πληρώσαμε».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega και απαντώντας στην ερώτηση «ποια ήταν τα λάθη της κυβέρνησης Καραμανλή», ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά επεσήμανε: «Η απογραφή ιστορικά απεδείχθη ότι ήταν εγκληματικό λάθος».

Ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε ότι το λάθος αυτό δεν το πλήρωσε η χώρα γιατί τότε δεν είχαμε ύφεση και δήλωσε: «Τότε η Ευρώπη αναδιοργάνωσε τις υπηρεσίες της για να μην αυτο-κοροϊδεύεται. Σήμερα, μετά την απογραφή του Παπακωνσταντίνου, αναδιοργάνωσαν εμάς».

Ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά έκανε λόγο για «κουταμάρα» της κυβέρνησης που πήρε τα spreads από τις 130 μονάδες και τα ανέβασε στις 1200 μονάδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου