Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Μπαινεί μπροστά η ΟΝΝΕΔ στη Κεφαλονιά


Σειρά πρωτοβουλιών για τη τοπική ΟΝΝΕΔ με στόχο να συμβάλει ουσιαστικά στον εθελοντισμό στο νησί μας. Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας  Κεφαλονίας κ Ιθάκης διοργανώνει από την Τετάρτη 27 Μάιου έως Παρασκευή 29 Μαίου  2011 εθελοντική αιμοδοσία  με σκοπό τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος.
Η Ελλάδα, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρίας καλύπτει από εθελοντές αιμοδότες λιγότερο από το 50% των αναγκών της σε αίμα, γεγονός που αναδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το πρόβλημα της μη διάδοσης του εθελοντικού κινήματος για θέματα υγείας στη χώρα.
Για το λόγο αυτό αλλά και με στόχο την ενίσχυση της προσφοράς των Νομαρχιακών Επιτροπών της ΟΝΝΕΔ στις τοπικές κοινωνίες, παροτρύνουμε τα μέλη μας και όλους όσοι το επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία προκειμένου να στείλουμε το μήνυμα της ενεργής συμμετοχής σε δράσεις και ενέργειες που η κοινωνία έχει ανάγκη.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΣΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 9π.μ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1μ.μ. ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ. 
                                                                ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΙΜΑ  ΔΙΝΟΥΜΕ ΖΩΗ
                                         ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ Κ ΙΘΑΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου