Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Αναβιώνουν τους "Κενταύρους - Rangers" !

Αναβίωση της παλιάς ομάδας των Kενταύρων- Rangers, επιχειρείται το τελευταίο διάστημα, από μία ομάδα θαυμαστών της παλιάς εκείνης φρουράς, που στα σκληλοτράχηλα και πασοκικά χρόνια της δεκαετίας του 1980, είχαν χαρακτηριστεί και ως "τραμπούκοι της ΟΝΝΕΔ", ενώ με τα σημερινά δεδομένα θα λέγαμε ότι ήταν οι "χρυσαυγίτες" της εποχής.

Η ομάδα εκείνη που δεν είχε καμία σχέση σχέση με τους κουστουμάτους κεντροδεξιούς, αλλά λειτουργούσε σχεδόν παρακρατικά , χτυπώντας όχι μετανάστες (καθώς τότε δεν υπήρχαν) αλλά κνίτες, ρηγάδες, αναρχικούς, φαίνεται να μην έχει χάσει ακόμα την αίγλη της και να εξακολουθεί να διατηρεί την "φήμη" της.
Πληροφορίες του parapolitika.gr  που είναι απόλυτα εξακριβωμένες, λένε πως εκείνες οι ομάδες κρούσης, εμπνεύσεως του Αβέρωφ, είναι έτοιμες για ...επανασύσταση, καθώς ακόμα και σήμερα προκαλούν δέος σε μια νεότερη γενιά, ηλικίας από 20 μέχρι 35, που θεωρεί πως η Χρυσή Αυγή, δεν είναι παρά μια κακή αντιγραφή των Rangers, και η σημερινή ΟΝΝΕΔ έχει εκφυλιστεί.
"Δεν θα αφήσουμε άλλο χώρο ούτε στη Χρυσή Αυγή, ούτε στους σημερινούς ΟΝΝΕΔιτες" λέει η ίδια πηγή, αναφέροντας πως είναι έτοιμοι να συγκρουστούν τόσο με την γαλάζια νεολαία όσο και με την Χρυσή Αυγή, θεωρώντας πως αυτοί είναι η ...πραγματικά μάχιμη και αυθεντική δεξιά.
Η σκέψη φαίνεται να υπήρχε εδώ και καιρό, ωστόσο ωρίμασε μετά την συγκυβέρνηση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ που "έξυσε"πληγές του 1980.
Το γεγονός επιβεβαιώνεται και μέσω facebook καθώς πριν λίγες ώρες,  εμφανίστηκε σελίδα με τον τίτλο "Kένταυροι- Rangers", η οποία στις πληροφορίες αναφέρει:
"Οι θρυλικές ομάδες που διαφύλαξαν τους νέους μας, ώστε να διαδώσουν τις ιδέες και τα ιδανικά μας στο λαό. Εποχή που χαρακτηρίζονταν από την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς που συχνά επέβαλε ακόμα και με τη χρήση βίας τις απόψεις τις".


Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το προφίλ τους στο Facebook:Πάρτε μια εικόνα από το έντυπο υλικό των Κενταύρων-Rangers της εποχής εκείνης, με έντονο το καθαρό δεξιό στοιχείο:
http://www.parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου