Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

H Xρυσή Αυγή φτιάχνει… παιδικούς σταθμούς!


Χrysh-Aygh-katixitika
Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη της λειτουργίας… κατηχητικών από την πλευρά της Χρυσής Αυγής, με στόχο την αφήγηση της Ιστορίας και όχι μόνο σε νέα παιδιά, η οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου προχωρεί σε μια ακόμη δράση η οποία αναμένεται να προκαλέει νέες συζητήσεις και σχόλια.

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει το “Πρώτο Θέμα”, η Χρυσή Αυγή σχεδιάζει να λειτουργήσει από το καλοκαίρι παιδικούς σταθμούς, στους οποίους Έλληνες πολίτες θα μπορούν να αφήνουν δωρεάν τα παιδιά τους, τις ώρες που δεν θα μπορούν οι ίδιοι να τα προσέχουν, επειδή θα πρέπει να βρίσκονται στη δουλειά τους.
Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει πιλοτικά με τη λειτουργία 10 παιδικών σταθμών σε όλη τη χώρα, και πρόθεση της Χρυσής Αυγής είναι να πολλαπλασιάσει τον συγκεκριμένο αριθμό όσο θα περνάει ο καιρός.
Επικεφαλής του προγράμματος κοινωνικών δράσεων της Χρυσής Αυγής είναι ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, και ο σχεδιασμός της οργάνωσης αποσκοπεί στο να εμφανιστεί ότι δίνει απάντηση σε μια άμεση ανάγκη της ελληνικής οικογένειας, καλύπτοντας την αδυναμία του κράτους να παρέμβει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου