Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Δήλωση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργου Δρακούλη με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των ΑΕΙ και ΤΕΙ

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων των ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργος Δρακούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:


«Δράττομαι της ευκαιρίας με την ανακοίνωση των βάσεων από το Υπουργείο Παιδείας να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατάφεραν με υπομονή, επιμονή και προσπάθεια να επιτύχουν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας μετά τον δύσκολο και κοπιαστικό αγώνα των Πανελληνίων εξετάσεων.

Τώρα ακολουθεί ένας ακόμα εξίσου σημαντικός αγώνας για την αποφοίτησή τους από την Τριτοβάθμια εκπαίδευση που θα τους ανοίξει νέους δρόμους στην γνώση, στην μόρφωση και στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους. Όσοι δεν κατάφεραν να πετύχουν τον επιθυμητό στόχο δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια ακόμα πρόκληση όπως οι πολλές προκλήσεις που θα ακολουθήσουν στην μετέπειτα ζωή τους αλλά δεν είναι η μοναδική ευκαιρία που τους δίνεται για κάτι νέο και δημιουργικό.

Στην ζωή που είναι γεμάτη από αγώνες θα τους δοθούν και άλλες ευκαιρίες για την επίτευξη των προσδοκιών τους. Ανεξαιρέτως αποτελέσματος πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κατέβαλλαν προσπάθεια και πέρασαν από την δοκιμασία των Πανελλήνιων εξετάσεων και ιδίως στους επιτυχόντες που είδαν τους κόπους της μαθητικής τους πορείας τελικά να δικαιώνονται και να αποδίδουν!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου