Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Ξε-ΚΙΝΗΜΑ» αναγέννησης από το Νίκο Νικολόπουλο

«Ξε-ΚΙΝΗΜΑ για την αναγέννηση της χώρας και της παράταξης» ονομάζει ο Νίκος Νικολόπουλος την πολιτική του πρωτοβουλία που παρουσίασε χθες σε κομματικούς του φίλους στην Πάτρα.
 

«Ξέρω από πού κρατάει η φύτρα μας. Δεν αισθάνομαι απλά, αλλά είμαι Νέα Δημοκρατία», τόνισε κατά την ομιλία του, που έγινε με φόντο μια προσωπογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Έκανε επίσης λόγο για δημιουργία ενός δικτύου ανταλλαγής σκέψεων και ιδεών, και όχι ενός κόμματος.

Ο βουλευτής Αχαΐας ξεκαθάρισε ακόμη πως «δεν σκοπεύει να μεταπηδήσει σε άλλη πολιτική στέγη και κοινοβουλευτική ομάδα, ούτε είναι στις σημερινές του προτεραιότητες η διεκδίκηση της δημαρχίας στην Πάτρα».

Γνωστοποίησε τέλος πως έστειλε επιστολή στα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και τα κάλεσε να θέσουν το ζήτημα τηςεπαναδιαπραγμάτευσης του μνημονίου. «Είναι ανάγκη, το κόμμα να πάρει θέση «για την απόφαση του Πρωθυπουργού να αφήσει την επαναδιαπραγμάτευση στην άκρη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κλιμακώνοντας την επίθεσή του στον Αντώνη Σαμαράς, ο κ. Νικολόπουλος υπογράμμισε: «Πίστευα και πιστεύω πως κανένα πρόσωπο και κανένας αρχηγός δεν μπορεί να αποφασίζει και να σέρνει μόνος του ολόκληρη την Νέα Δημοκρατία και τον κόσμο της –ο οποίος αντιπάλεψε τους επαχθείς μνημονιακούς όρους και έδωσε σκληρό αγώνα για να δείξει πως υπάρχει και ένας άλλος δρόμος ελπίδας μέσα στην Ευρώπη – σε πλήρη υποστολή των προεκλογικών δεσμεύσεων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου