Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ο Παυλόπουλος διάδοχος του Παπαγιάννη


Ο Άκης Παυλόπουλος φαίνεται ότι θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Παπαγιάννη στο Extra, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Ο Γιάννης Παπαγιάννης μετακινείται στην Κάντζα, προκειμένου να διαδεχθεί τον Αντώνη Σρόιτερ στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, από τη στιγμή που το κανάλι θα επανέλθει στον πλήρη ιδιοκτησιακό έλεγχο του Δημήτρη Κοντομηνά. Η έλευση Παπαγιάννη σηματοδοτεί σημαντικές αλλαγές στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpla, με στόχο να γίνει περισσότερο παρεμβατικό, και να σταθεί με αξιώσεις στον ανταγωνισμό των μεγάλων καναλιών.
Για τον λόγο αυτό άλλωστε, στο πλευρό του Γιάννη Παπαγιάννη θα βρεθούν, σε ρόλο σχολιαστή, ο Δήμος Βερύκιος και ο Γιώργος Βλάχος, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μια φορά την εβδομάδα θα παρεμβαίνουν στο δελτίο με το σχόλιό τους για την επικαιρότητα, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Τζίμης Πανούσης.
Έτσι, τη θέση του Γιάννη Παπαγιάννη στο Extra αναμένεται να πάρει ο Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος έμεινε χωρίς τηλεοπτική στέγη, μετά το λουκέτο στο Alter, και δεν φαίνεται να ακολουθεί τον «διόσκουρο» Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου