Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονίζει η Αλεξία Έβερτ για το δράμα του συζύγου της


Alexia-Evert-Giorgos-Alvertis
Η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” δημοσιεύει σήμερα ένα συγκλονιστικό γράμμα της Αλεξίας Έβερτ, κόρης του αειμνήστου προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ, η οποία ξεσπά για την πρόσφατη απόφαση της Δικαιοσύνης να αθωώσει, σε δεύτερο βαθμό τον νευροχειρούργο που η ίδια θεωρεί υπεύθυνο για τη δραματική κατάσταση του συζύγου της, Γιώργου Αλβέρτη, μετά από χειρουργική επέμβαση 2005.

Ο Γιώργος Αλβέτης, ικανό και αναγνωρίσιμο στέλεχος του τραπεζικού τομέα, σχεδόν έμεινε φυτό μετά από αποτυχημένες επεμβάσεις το 2005, για την αφαίρεση καλοήθους κύστης από τον εγκέφαλο. Επεμβάσεις που είχαν θεωρηθεί από τους γιατρούς ως ρουτίνα, οδήγησαν ωστόσο σε δραματικά αποτελέσματα, και άλλαξαν κατά τραγικό τρόπο τη ζωή του ζεύγους της Αλεξίας Έβερτ και του Γιώργου Αλβέρτη.
Σε πρώτο βαθμό, ο νευροχειρούργος είχε καταδικαστεί σε διετή φυλάκιση, το Δευτεροβάθμιο Δικαστήριο ωστόσο ανέτρεψε την απόφαση αυτή και τον αθώωσε. Έτσι, η Αλεξία Έβερτ, και αφού χρειάστηκε μερικές μέρες για να συνέλθει από το σοκ, έγραψε ένα συγκλονιστικό γράμμα στο “Πρώτο Θέμα”, όπου παραθέτει το δράμα το οποίο βιώνει η ίδια και η οικογένειά της.
“Ο αγώνας μας δεν θα φέρει τους ανθρώπους μας ξανά πίσω. Δεν θα δώσει στον Γιώργο, που σήμερα αγαπώ ακόμη περισσότερο από πριν, την ικανότητα να ζήσει αξιοπρεπώς και να σταθεί δίπλα στον γιο του ως πατέρας. Θα μας δώσει όμως λίγη δύναμη να συνεχίσουμε με υπερηφάνεια τη ζωή μας, και ίσως θα αποτρέψει κάποιους άλλους να καταστρέψουν άλλες οικογένειες”, καταλήγει στο γράμμα της η Αλεξία Έβερτ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου