Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2012

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό έρανο συλλογής τροφίμων.

Φέτος τα τρόφιμα που συλλέχθηκαν ύστερα απο την συνδρομή των φίλων και των μελών της οργανωσής μας παραδόθηκαν στο «Σπίτι της Αγάπης», που λειτουργεί στο χωριό Αγναντερό Καρδίτσας και προσφέρει καθημερινά φαγητό σε άπορους συνανθρώπους μας.

Ο πρόεδρος της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας Γιώργος Ελευθερίου σε δηλωσή του τόνισε,ο Χριστουγεννιάτικος φιλανθρωπικός έρανος θέλουμε να γίνει θεσμός για την οργανωσή μας και να συνεχιστεί και απο τις επόμενες γενιές Οννεδιτών,βέβαια η διενέργεια του είναι συμβολική θέλοντας να παροτρύνουμε και άλλους  συμπολίτες μας σε τέτοιες πράξεις καθώς πλησιάζουν οι Άγιες μέρες των γιορτών .


Τέλος θέλω να συγχαρώ τους τοπικους φορείς του Αγναντερού Καρδίτσας τον ιερέα της ενορίας του χωριού τον πατήρ Βασίλειο Χατζή, τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Αγναντερού τον κο.Τσιαφίτσα Ευάγγελο και τον γραμματέα του δήμου κο.Γκουρμπαλιώτη Αχιλλέα για την πρωτοβουλία τους αυτή και για την προσπάθεια που κάνουν καθώς ειναι το μοναδικό «Σπίτι της Αγάπης» που λειτουργεί σε χωριό του νομού Καρδίτσας εκτός της πόλης .

ΚΑΛΕΣ  ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου