Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τα γεγονότα στην Υδρα είχαν παγκόσμια απήχηση. Του Αντώνη Γρυπαίου



Αν εξαιρέσουμε την οικονομική παραβατικότητα των γεγονότων, θα θέλαμε να πούμε ότι τα σκληρά οικονομικά μέτρα της εσωτερικής κυβερνητικής τρόϊκας, φέρνουν θύελλα αντιδράσεων των Ελλήνων καθάπασαν την επικράτειαν.


Φέρνουν ξεσηκωμό και επανάσταση. Συγκεκριμένα στην ιστορική και ηρωϊκή νήσο ΥΔΡΑ βρήκε η τρικομματική κυβέρνηση να εξαντλήσει όλη την αυστηρότητα, πλήττοντας έτσι το τουρισμό εν μέσω τουριστικής περιόδου.
Τα γεγονότα είχαν παγκόσμια απήχηση, και πρώτη η Γερμανία έσπευσε να τα εκμεταλλευθεί πλήττοντας τη χώρα μας.
Απευθυνόμενος στους κυβερνητικούς τους λέμε, δεν μπορείς κύριε με τη βία να εισπράττεις τους φόρους, υπάρχει και ο ειρηνικός τρόπος, ο δρόμος της καμήλας.
Δεν μπορείς να πηγαίνεις σε ιστορικούς επαναστατικούς χώρους και τόπους, να ασκείς αστυνομική και στρατιωτική βία. Έτσι ξυπνάει μέσα στις ψυχές των κατοίκων ο μπουρλοτιέρης, ο επαναστάτης, ξυπνάει η ιστορία, ξυπνάει το φιλότιμο. Ο πολίτης αισθάνεται ότι παραβιάζεται η ελευθερία του, τα ανθρώπινα δικαιώματά του!!!
Παραβιάσατε την ιερότητα και ιστορικότητα του τόπου, για να εισπράξετε πενταροδεκάρες από τις ταβέρνες, οι οποίες περιμένουν δυό μήνες το χρόνο (Ιούλιο-Αύγουστο)  να επιβιώσουν οικονομικά όλο το χρόνο.
Πιάστε πρώτα τους φοροφυγάδες μεγαλοκαρχαρίες που κάνουν πάρτυ με αστακούς. Ολοένα οι φουκαράδες τα υποζύγια την πληρώνουν.
Κάνατε στρατιωτική εισβολή σε ένα ιστορικό νησί, και μπουκάρατε σε μια φτωχική ταβέρνα, για να εισπράξετε τι;;;
Θα μου πείτε, η ταβέρνα παρακράτησε το ΦΠΑ 23% και δεν τον απέδωσε στο κράτος. Είναι παρανομία. Έγινε κακό παράδειγμα.
Θα απαντήσουμε.  Σιγά τα ωά.
Ναι, είναι παραβατικότητα, αλλά με αυτόν τον ΦΠΑ η ταβέρνα θα μπάλωνε και θα βούλωνε άλλες οικονομικές τρύπες, όπως π.χ. θα πλήρωνε τους φόρους, θα πλήρωνε τα χαράτσια της ΔΕΗ, θα πλήρωνε το προσωπικό, θα πλήρωνε τα μπακάλικα, το μανάβη, το κρεοπώλη, το ψαρά, που χρωστάει σε όλους αυτούς.
Δηλαδή πάλι στο κράτος θα πήγαιναν τα χρήματα με τη μέθοδο της ανακύκλωσης, και θα υπήρχε μια κάποια ανάπτυξη στο νησί!!! Τώρα είναι υποχρεωμένη η ταβέρνα να βάλλει λουκέτο!!! Αυτό το μέτρο είναι καλλίτερο για το κράτος;;; Ας ακούσουν οι αρμόδιοι το σημερινό λόγο του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου όπως εξεφωνήθη σήμερον Κυριακή 19-08-12 και μετεδόθη από την ΕΤ3.
Ο λόγος του σημερινού Ευαγγελίου ας φωτίσει τους άρχοντες. Δεν μπορείς να πνίγεις το φουκαρά που χρωστάει!!!
Δεν μπορείς κύριε να πηγαίνεις στην Ύδρα, στις Σπέτσες, στα Ψαρά, στο Μεσολόγγι, στη Μάνη, στη Τρίπολη, και άλλους ιερούς ιστορικούς επαναστατικούς τόπους της πατρίδας μας, να ασκείς αστυνομική βία για να εισπράξεις το ΦΠΑ.
Μπορείς να τους τα πάρεις με το φιλότιμο, με ειρηνικό τρόπο. Δεν υποστηρίζω τη παραβατικότητα, και το κράτος έχει μεγάλες ανάγκες, αλλά και οι τοπικές κοινωνίες έχουν μεγαλύτερες. Εάν πεθάνει η επαρχία, όλη η Ελλάδα θα πεθάνει. Τα χωριά και τα μικρά νησιά είναι το κύτταρο της Ελληνικής ύπαρξης.
Τους ρωτάς αυτούς τους φουκαράδες, πως τα βγάζουν πέρα το χειμώνα, χωρίς τουρισμό;;; Πως θα πληρώσουν τους διάφορους λογαριασμούς, χωρίς έσοδα;;; Το γεγονός είναι πολυδιάστατο, και πηγάζει από εξωτερικούς παράγοντες. Το μεγάλο θέμα είναι να εισπράξουν οι τράπεζες του Ρότσιλντ, μέσω του ανάλγητου κράτους, τα τοκοχρεολύσια από τα δάνεια, αφού οι ορντινάντσες του Ρότσιλντ πολιτικοί κυβερνούν την Ελλάδα με δανεικά. Έχουμε κρεμαστεί από τους γεννητικούς αδένες του Ρότσιλντ!!! Θα μας δώσουν οι τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας τις δόσεις των δανείων για να κυβερνήσουμε;;; Αλλιώς πάμε χαμένοι.
Φρόντισαν οι εφιάλτες πολιτικοί πιόνια και μαριονέτες των Παντοκρατόρων, να μας κρεμάσουν από τους «αδένες» του Ρότσιλντ, αφού παντοιοτρόπως κατάστρεψαν την Εθνική μας οικονομία, και κυριαρχία, με κλεψιές, σκάνδαλα, και υπέρογκο δανεισμό με υψηλούς τόκους. Τώρα περιμένουν από τις ταβέρνες των αναξιοπαθούντων φουκαράδων να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, να πληρώσουν τα τοκοχρεολύσια στον αρπακτικό γύπα Ρότσιλντ, για να μπορέσουν να πάρουν άλλα δάνεια, για να σταθούν στην εξουσία, φορτώνοντας τις πλάτες του λαού, ο οποίος καλείται να τα πληρώσει, και ο σάπιος οικονομικός κύκλος καλά κρατεί.
Μωρέ καλά έκαναν οι Υδραίοι που επαναστάτησαν, το παράδειγμά τους ήδη μεταδόθηκε σε όλη την Ελλάδα, ας τολμήσουν οι εισπράκτορες του Ρότσιλντ να το επαναλάβουν.
Οι Μπουμπουλίνες, οι Μιαούληδες, οι Κανάρηδες, οι Κουντουριώτηδες, οι Κολοκοτρωναίοι με το Παπαφλέσσα τους περιμένουν.
Κάποτε πρέπει να σπάσει αυτή η σάπια αλυσίδα, και ο λαός να ξεσηκωθεί, να κλείσει στη φυλακή όλους αυτούς τους απάτριδες εφιάλτες πολιτικούς, όπως οι ηρωϊκοί πολίτες Υδραίοι έκλεισαν στη φυλακή τους αστυνομικούς.
Το παράδειγμα των ηρωϊκών Υδραίων ας φωτίσει τους Έλληνες.
Κάποτε πρέπει να αποτινάξουμε το ζυγό του Ρότσιλντ.
Κάποτε πρέπει να αποτινάξουμε τα πιόνια της παγκόσμιας Κυριαρχίας που μας κυβερνούν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου