Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Ο Σαμαράς αιφνιδιάζει με Γραμματέα


Η πόλωση που τείνει να επικρατήσει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας γύρω από την εκλογή νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, φαίνεται ότι οδηγεί τον Αντώνη Σαμαρά στην απόφαση να παρατείνει για μερικές εβδομάδες την αβεβαιότητα.

Μετά την υπουργοποίηση του Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο Πρωθυπουργός θέλει στο αξίωμα του Γραμματέα του κόμματος ένα νέο πρόσωπο, που θα σηματοδοτήσει τον εκσυγχρονισμό της Νέας Δημοκρατίας, και θα επιτρέψει στη Συγγρού να παραμείνει μάχιμη, την ώρα που το κόμμα βρίσκεται στη διακυβέρνηση του τόπου.
Μέχρι σήμερα, ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ο μόνος ο οποίος έχει εκδηλώσει δημοσίως ενδιαφέρον για την κατάληψη του αξιώματος του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν ως υποψηφίους δυο νέους πολιτικούς της ΝΔ: Τον βουλευτή Α’ Αθηνών Βασίλη Κικίλια, ο οποίος κέρδισε πόντους με την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής, όπου και έχασε οριακά από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Σγουρό, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010. Και τον ευρωβουλευτή Γιώργο Παπανικολάου, πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, με σημαντικές προσβάσεις στον κομματικο μηχανισμό της Νεας Δημοκρατίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου