Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Οι αυξήσεις έγιναν ...παροχές


«Στην οικονομία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, έχουμε μπροστά μας ανηφόρα, ελπίζουμε ότι θα φανούν οι πρώτες αχτίδες φωτός για να μπορέσει να διακοπεί η ελεύθερη πτώση να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να αρχίσουμε να ανεβαίνουμε» είπε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στον Real fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε ότι «στην οικονομία μπορούμε με μεγάλη προσπάθεια να βρούμε το δρόμο μας εάν ο τόπος υποστεί πλήγμα στην εθνική κυριαρχία αυτές οι πληγές δεν επουλώνονται εύκολα. Το μέλημά μου είναι αυτή η κρίση να μην γίνει κρίση εθνικής κυριαρχίας».
«Είναι γεγονός ότι από τις οριζόντιες επλήγησαν και οι Ένοπλες Δυνάμεις, από τη πρώτη στιγμή έδωσα εντολή να γίνει έντονη η προσπάθεια να προσφέρουμε κοινωνικές παροχές των Ένοπλων Δυνάμεων. Είναι κρίσιμο να τους δώσουμε στέγαση και σίτιση στα στρατόπεδα. Προχωρούμε σε αναπροσαρμογή των οικονομικών προτεραιοτήτων, καλά τα κανόνια αλλά εάν δεν είναι ευχαριστημένοι οι άνθρωποι που τα κινούν δεν θα υπάρχει αποτέλεσμα» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Για το θέμα της αύξησης της θητείας είπε «ότι υπάρχει ομόφωνη εισήγηση των τριών κλάδων για αύξηση της θητείας από 9 σε 12 μήνες. Αυτή τη στιγμή δεν θα απαντήσω ούτε θετικά ούτε αρνητικά το θέμα πρέπει να μελετηθεί», τόνισε ο υπουργός.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου