Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Η ΟΝΝΕΔ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε εδώ και δυο μήνες στο διαδίκτυο και μάλιστα από τον Χολαργό. Πρόκειται για τη νεολαία της Ν.Δ. η οποία φιλοδοξεί, όπως τουλάχιστον λέει στο δελτίο τύπου, να προβάλει τις ιδέες και τις θέσεις   της νεολαίας, τα προβλήματα του δήμου Χολαργού-Παπάγου αλλά και να προτείνει λύσεις, ώστε να "κάνουμε την καθημερινότητά μας ευκολότερη".


Το blogspot της ΟΝΝΕΔ Χολαργού "θα παρουσιάζει προβλήματα της καθημερινότητας του δήμου μας, άρθρα και σκέψεις των μελών της ΟΝΝΕΔ αλλά και των δημοτών, καθώς και συνεντεύξεις από πρόσωπα του Χολαργού"

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους, όμως θα θέλαμε να τους παρακινήσουμε να γίνουν πιο δραστήριοι, να εμπλουτίζουν με περισσότερο υλικό, σκέψεις , ιδέες και προτάσεις το blog τους, ειδικά αυτή την εποχή που το πολιτικό σύστημα έχει χάσει παντελώς την αξιοπιστία του και κυρίως ευθύνεται για την κατάντια στην οποία έχει οδηγηθεί ο τόπος. 

Παιδιά, αφήστε στην άκρη τα βιντεάκια με τον τίτλο "κολλημένος με την ΔΑΠ" γιατί είναι παρεξηγήσιμα, ειδικά στις μέρες μας που τα κόμματα δεν προσφέρουν λύσεις. Κολλημένος με την ΕΛΛΑΔΑ, ναι! 

Παρεμπιπτόντως σας δίνουμε ένα ερέθισμα για πρωτοβουλίες, προτάσεις προς την Ν.Δ., με το άρθρο που αναρτήσαμε στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ μόλις χθες και με το οποίο ζητάμε από τον Σαμαρά να απαιτήσει "εκλογές εδώ και τώρα".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου