Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ONNEΔ-WIND

Είδα την αγανάκτηση των δαπιτών από τα Γιάννενα και κατάλαβα ότι οι επιχειρήσεις της ΟΝΝΕΔ Α.Ε. πλέον έχουν επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Εμείς στη Θεσσαλονίκη τους ξέραμε εδώ και χρόνια, αλλά πλέον εξάγουν την “τεχνογνωσία” τους πανελλαδικά όπως φαίνεται, αφού ντύθηκαν το μανδύα των θεσμικών.

Και επειδή διάβασα για τη WIND, οφείλω να αναφέρω ότι εδώ, αν δε μπεις στο προγραμμα που έφτιαξαν ο Αντρίκος και τα συνεταιράκια,σχεδόν δεν είσαι δαπίτης. Είναι μεγάαααλη η φιλανθρωπία φαίνεται. Όσο για τις νοθείες και τις διορισμένες διοικήσεις, τα ίδια έγιναν πέρσι σε όλη την Ελλάδα και στην εκλογή του Προέδρου ΟΝΝΕΔ και στις εσωκομματικές μετά.Όπου υπήρχαν χατζικοί τους εξαφάνισαν από μέλη. 

Αλλά δε μπορούν να μας εξαφανίσουν και από την πραγματικότητα, ούτε θα τους κάνουμε το χατήρι.Όσο για τον Πρόεδρο του κόμματος, ας λουστεί τώρα την περσινή του επιλογή και το παιχνίδι που έπαιξε στις πλάτες μας. Η εικόνα αυτή της ΔΑΠ κ της ΟΝΝΕΔ είναι κατάντια. Και μια που άλλαξαν και το σήμα, τους προτείνω να το ξαναλλάξουν για να ταιριάζει καλύτερα με τις...δραστηριότητές τους :

Ένας Δεξιός από το ΑΠΘ 

Πηγή: fonaklas.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου