Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

«Όταν βγω θα κάνω τα ίδια»



Ο φερόμενος αρχηγός των ληστών με τα καλάσνικοφ, Αλέξανδρος Πέπα ομολόγησε κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ότι είχε μεγαλεπήβολα σχέδια για τη συμμορία του. Ο Πέπα είπε: «Ετοίμαζα κάτι πολύ μεγάλο. Η ομάδα θα μεγάλωνε κι άλλο» και πρόσθεσε: «Ξέρω την πορεία μου. Θα μπω φυλακή, εκεί θα με πλησιάσουν....


κάποιοι, θα με στρατολογήσουν και, όταν βγω θα συνεχίζω, θα κάνω μεγαλύτερα πράγματα». Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», το μόνο ευαίσθητο σημείο του Πέπα ήταν η 16χρονη Ιωάννα, το κορίτσι που είχε δεσμό μαζί του, το οποίο συνελήφθη. «Γι’ αυτήν τα έκανα όλα. Είμαι πολύ καψούρης μαζί της. Της έδινα λεφτά και κοσμήματα που έκλεβα, της αγόραζα δώρα, την πήγαινα βόλτα με τα αυτοκίνητα που έκλεβα. Ήθελα να συνεχίσει να μένει μαζί μου. Αυτή με κατέστρεψε».

Η κατάθεση της 16χρονης ήταν αυτή που πραγματικά κατέστρεψε τον ίδιο και τη συμμορία του. Ήταν η πρώτη που ομολόγησε αμέσως μετά τη σύλληψή της και αποκάλυψε τη δράση τους, ενώ και οι πέντε κρατούσαν ακόμη τα στόματά τους κλειστά. Η κοπέλα περιέγραψε πως τον γνώρισε, καθώς πήγαιναν στο ίδιο σχολείο στη Δάφνη, πως έκαναν τις ληστείες στα σπίτια και φαίνεται να γνώριζε ακόμη και για τους βιασμούς που είχαν διαπράξει.

Της άρεσαν όπως είπε, τα δώρα και οι βόλτες με τα κλεμμένα πολυτελή αυτοκίνητα. «Απολάμβανε τη μεγάλη ζωή και είχε θαμπωθεί απ’ αυτήν. Συνέχιζε να μένει με τον Πέπα ενώ, όπως μας είπε, πολύ συχνά τη χτυπούσε και την εξανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις» λένε οι αστυνομικοί.

Και τους πέντε της συμμορίας οι αστυνομικοί τους περιγράφουν ως άτομα «που έχουν σίγουρα πρόβλημα με τον ανδρισμό τους. Και αυτό φαίνεται ακόμη και από τις προσωπικές τους ερωτικές σχέσεις. Σχεδόν πάντα χρησιμοποιούσαν βία για να επιβληθούν σε γυναίκες. Όταν εισέβαλαν σε ένα σπίτι στον Άλιμο ληστεύοντας τον ιδιοκτήτη του, πρόσεξαν μια φωτογραφία με τις δύο του κόρες. Ωραίες κόρες έχεις. Θα τις φτιάξουμε κι αυτές», του είπαν φεύγοντας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου