Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Τι έγραψε ο "Νέος Πολίτης" για τη διαγραφή στελέχους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και τον Α.Λυκουρέτζο...

Μέσα στην εβδομάδα προέκυψε εσωκομματικό θέμα στη ΔΑΠ, με τη διαγραφή ενός στελέχους της παράταξης στην Πάτρα. Κανονικά δεν θα ασχολούμασταν με κάτι τέτοιο, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει «μεγάλη ουρά» στο θέμα. Το διαγραφέν στέλεχος ήταν πλέον απλό μέλος της παράταξης, καθώς δεν έχει εκλεγεί στα νέα όργανα, όμως παραμένει πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών σε τμήμα της πόλης. Το συμβούλιο πόλης της ΔΑΠ αποφάσισε να τον διαγράψει για θέματα που δεν έχουν ουσιαστική πολιτική σημασία, απ' ό,τι ακούμε. 
Ξαφνικά όμως δημιουργήθηκε θέμα. Κι αυτό γιατί, πέρα από κάποια μπλογκ που ασχολούνται επισταμένως με τους γαλάζιους, φέρεται να ενδιαφέρθηκε και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ! Στελέχη της Μεσογείων «φόρτωσαν» άγρια με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο, καθώς θεωρούν ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να ασχολείται με τα εσωτερικά της ΔΑΠ, ούτε καν της ΟΝΝΕΔ, βάσει του καταστατικού της ΝΔ. 
 
Ακούμε ωστόσο ότι ο βασικός λόγος εκνευρισμού δεν είναι το συγκεκριμένο συμβάν, αλλά το ότι ο γραμματέας της ΝΔ έχει πολλάκις εμπλακεί με θέματα νεολαίας σε διάφορες πόλεις της χώρας. 
 
Φαίνεται μάλιστα ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με ένα κομμάτι του μηχανισμού του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Γιώργου Παπανικολάου, τα λεγόμενα «ορφανά του μακροβιότερου», στελέχη που δεν έχουν καλές σχέσεις με τη νυν διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και εξακολουθούν να βρίσκονται σε κόντρα. 
 
Αν δεν τα βρουν Μεσογείων και Συγγρού στο συγκεκριμένο θέμα, προβλέπουμε συνέχεια στο σίριαλ…
 
 
πηγή: Το παρόν της Κυριακής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου