Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ ΑΙΓΙΟΥ

Η πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση της τρόικας , έχει οδηγήσει στη φτώχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους, τους συνταξιούχους…

Η κρίση χτυπάει κόκκινο, η ανεργία εκτινάσσεται σε ανατριχιαστικά ύψη (στα 700.000 άτομα ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ κατά το μήνα Σεπτέμβριο),  το βιοτικό επίπεδο του έλληνα επιστρέφει δεκαετίες πίσω, η οικονομία βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά στο φαύλο κύκλο της ύφεσης, με αποτέλεσμα η ελληνική κρίση να εξελίσσεται σε τραγωδία.
Οι βουλευτές του μνημονίου  παραμένουν στο μαντρί, επειδή ίσως έχουν μάθει να λειτουργούν ως στελέχη εταιρείας κι όχι ως αντιπρόσωποι του λαού.
Η χώρα βρίσκεται υπό νέα κατοχή!


Αυτή την εβδομάδα ξεσηκώνεται και το τελευταίο ενεργό κύτταρο της κοινωνίας μας και εμείς συμπορευόμαστε στον αγώνα αυτόν! Οι νέοι άνθρωποι ανησυχούμε όχι μόνο για το προσωπικό μας μέλλον αλλά και για το μέλλον της χώρας μας. Λέγεται συνήθως, ότι «η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα», ασφαλώς δεν έχει μεγάλη σχέση με την δική μας πραγματικότητα. Γιατί ισχύει μόνον όταν λειτουργεί η δημοκρατία και στην περίπτωσή μας δεν λειτουργεί. Η αίσθηση αδιεξόδου είναι διάχυτη. Η κυβέρνηση της υποταγής και της υποτέλειας πρέπει να φύγει το συντομότερο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου