Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

TheGlobalEve 2014 - Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια ξεχωριστή εμπειρία την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια ξεχωριστή εμπειρία  την
Παραμονή Πρωτοχρονιάς!
Το Athenaeum Intercontinental ετοιμάζεται για μια φαντασμαγορική βραδιά προκειμένου να υποδεχτεί το 2014 την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Τρίτη 31/12/2013 από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 10:00 το πρωί.

Η Νέα Υόρκη, η Βαρκελώνη, το Βερολίνο και το Λονδίνο ενώνονται με την Αθήνα, μέσα από τη δύναμη της τεχνολογίας και με επίκεντρο τη μουσική προσφέρουν ένα οπτικοακουστικό θέαμα υψηλού επιπέδου σ’ όλους τους καλεσμένους της βραδιάς.
New York Minimal & Progressive HouseMainstreamDubstepLatinSalsaRnBκαι φυσικά ελληνική αγαπημένη μουσική σε 5 διαφορετικά stages–προορισμούς, στα 3 επίπεδα του ξενοδοχείου δίνουν τη δυνατότητα, σ’ όσους παρευρεθούν, να γνωρίσουν την πολυπολιτισμικότητα και την κουλτούρα 5 σπουδαίων πόλεων του πλανήτη.
Υψηλή τεχνολογία, εξειδικευμένες παροχές, fashion show, Electro Rock Opera, Body painting, Performing acts, διαγωνισμός με πλούσια δώρα αλλά και parking, δωρεάν wi-fi, γκαρνταρόμπα και δωμάτιο επικοινωνίας, όπου όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να στέλνουν ευχές, σ’ όλο τον κόσμο, εντελώς δωρεάν, είναι μερικές απ’ τις παροχές της πολυαναμενόμενης βραδιάς για τον ερχομό του νέου έτους.
10 Οpen Βars για απεριόριστη κατανάλωση, θα βρίσκονται στις αίθουσες Αφροδίτη, Ύψιλον και στο Ballroom του ξενοδοχείου, ενώ Cocktail αλλά και Champagne Βar θα βρίσκονται στο αίθριο και στο lobby προκειμένου να εξυπηρετήσουν κάθε απαιτητικό παρευρισκόμενο.
Πάνω από 150  άτομα, εξειδικευμένοι μουσικοί, ηχολήπτες, φροντιστές, καλλιτέχνες και πλήθος άλλων επαγγελματιών είναι έτοιμοι να κάνουν το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς του 2014 ξεχωριστό για σένα.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια διαφορετική εμπειρία διασκέδασης και ψυχαγωγίας, είναι γεγονός.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφθείτε
ή εναλλακτικά επικοινωνήστε για κρατήσεις με απεριόριστη κατανάλωση:
στο 2130008790.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου