Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Επανεμφάνιση του “τέως” για την οικονομία και τις πολιτικές δολοφονίες

teos
Με δήλωση – παρέμβαση ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, αφού διαπιστώνει την… ικανοποίησή του για την ανοδική όπως τη χαρακτηρίζει πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ εκφράζει την ανησυχία του αναφερόμενος στις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα, αλλά και των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Αναλυτικά η δήλωση του τέως:
«Ως Έλλην χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας – που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει – να απεμπλακεί από τη σκληρή επιτήρηση των δανειστών.
Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους τη μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό.
Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει – ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν – σε πράξεις που δεν συνάδουν προς το Σύνταγμα θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου.
Προτρέπω επίσης από καρδίας τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φανατισμού. Τα φαινόμενα και οι εικόνες προσβάλλουν βάναυσα τόσο την ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.
Εύχομαι οι Έλληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, από όπου και αν αυτές προέρχονται».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου