Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Καμμένος : "Ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με τη ΝΔ " Μουρούτης : "Δεν θα μπει καν στη Βουλή"


Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Μουρούτης πριν λίγο στην προσωπική σελίδα στο facebook απαντά στις υπερβολικές ατάκες Καμμένου εναντίον του κόμματος της ΝΔ στο οποίο ανδρώθηκε πολιτικά ο αρχηγός των Α.Ε. με την προειδοποίηση -πρόβλεψη πως αν συνεχίσει έτσι δεν θα μπει καν στη βουλή. Δείτε τι γράφει :

Καλημέρα σε όλους. Από προχθές, που ανακοίνωσε ο Καμμένος τα ψηφοδέλτιά του, και εκστόμισε τις περίφημες ατάκες του με τη Ν.Δ. "ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι", έχει πάρει δημοσκοπικά την κατιούσα. Και μάλιστα με ταχύτητα. Θα με θυμηθείτε, στη Βουλή ΔΕΝ μπαίνει! 
Και συνεχίζει σε άλλη ανάρτηση απευθυνόμενος στον Καμμένο :
Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Το ψέμα χειρότερος. Σήμερα που αποκαλύφθηκε η ιστορία με το χουντικό σου πρόγραμμα, εσύ επέλεξες τα άθλια ψέμματα και τις αθλιότητές σου. Κανένας υπ. Βουλευτής ή στέλεχος της Ν.Δ. δεν έχει σχέση με τις προβοκάτσιες σου. Κουκουλοφόρος του διαδικτύου ή καμμένο βούρλο ή δικό σου troll μπορεί να είναι. Νεοδημοκράτης όμως ΔΕΝ είναι.
Φαίνεται ότι το σκληρό ροκ μεταξύ των δύο αντρών θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές όπου μένει να δούμε ποιος θα είναι ο κερδισμένος στις κάλπες .
Πάντως να επισημάνουμε ότι ο Καμμένος είναι αρχηγός κόμματος πλέον και ορισμένες  αναρτήσεις του στα social media ,μόνο σε κάτι τέτοιο δεν παραπέμπουν σε σχέση με το ύφος και τη διάλεκτο που χρησιμοποιεί .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου