Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ο Χατζηνικολάου καταγγέλλει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το Alter!

Δριμεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου άσκησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε πως υπεύθυνος για το λουκέτο στο Alter είναι ο τέως πρωθυπουργός.


Με πλήρη συναίσθηση των όσων προσεχτικά διατύπωσε, υποστήριξε πως ο Γιώργος Παπανδρέου ενοχλούνταν έντονα από την κριτική που το κανάλι του Μπουρναζίου ασκούσε στοΠΑΣΟΚ και τον ίδιο προσωπικά αλλά και λόγω του γεγονότος ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού έρχονταν συχνά πρώτο σε τηλεθέαση.

«Ο Παπανδρέου έκλεισε το κανάλι... H απόφαση να κλείσει το Alter ήταν πολιτική, δεν χρωστούσε περισσότερα από άλλα ιδιωτικά κανάλια» ανέφερε στον ραδιοφωνικό αέρα ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Την ίδια τακτική των «βαριών» καταγγελιών ακολούθησε όμως και ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς, φωτογράφησε μέσω της εκπομπής του τον τραπεζίτη Προβόπουλο ως υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση του σταθμού του Μπουρναζίου.

«Γνωστός πολιτικός, δοσίλογος και πράκτορας πήγε τρεις φορές σε μεγάλο τραπεζίτη των Αθηνών, η τράπεζα του οποίου είχε δώσει δάνεια στο Alter του Κουρή και απαίτησε να αλλάξει η αντιπολιτευτική στο ΠΑΣΟΚγραμμή του καναλιού», δήλωσε ο Τράγκας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου