Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Χ. Αθανασίου και Π. Δήμας στα Επικρατείας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ


O πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αεροπαγίτης Χαράλαμπος Αθανασίου βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, ενώ για το ΠΑΣΟΚ, την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.
Για τη ΝΔ, στις δύο επόμενες θέσεις του Επικρατείας, ακολουθούν οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης.
Στην 4η θέση βρίσκεται ο χημικός μηχανικός του Πολυτεχνείου της Λοζάνης Ηλίας Κονοφάγος, και ακολουθούν η πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Αναστασία Σαλή- Παπασαλή, ο πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής Σταύρος Παπαγεωργίου, η πολιτική μηχανικός Μαρία Ελένη Σούκουλου - Βιλιάλη, ο οικονομολόγος και γιος του δολοφονημένου Γρηγορίου Λαμπράκη, Θεόδωρος, ο υπάλληλος της δασικής υπηρεσίας Γιώργος Πετράκης, ο πτυχιούχος Μηχανολογίας Σωτήριος Βαχαβιώλος, η Μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών Δήμητρα Λυγούρα και ο καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Δημήτρης Τσομώκος.
Για το ΠΑΣΟΚ, μετά τον Πύρρο Δήμα ακολουθεί η Φώφη Γεννηματά, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο 33χρονος πολιτικός μηχανικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Ο Θεόδωρος Καρυώτης, καταλαμβάνει την 4η θέση (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ στις ΗΠΑ, ειδικός στο Δίκαιο της Θάλασσας), ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκεται η 29χρονη Κυριακή Σταμαδιάνου, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων της Αθήνας. Στην έκτη θέση είναι ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Τσαυτάρης, και ακολουθούν ο επιχειρηματίας Τάσος Φλάμπουρας, η 29χρονη Άρτεμις Παπαδάκου (αρχιτέκτων), ο δικηγόρος και οικονομολόγος, Σωτήρης Γκασούκας, η Άννα Πάντου (αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Αναπήρων Παίδων της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης), ο Φραγκίσκος Γρυλλάκης (αγρότης – επιχειρηματίας) και η 30χρονη γιατρός Μαρία Αναγνωστοπούλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.
www.kathimerini.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου