Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Ερωτικά όργια καθηγήτριας της Φιλολογίας με 15χρονο μαθητή της!
Μια 40χρονη καθηγήτρια Φιλολογίας είχε ανάψει ερωτικά - τουλάχιστον για δύο χρόνια- με 15χρονο μαθητή!...
Ο παράφορος έρωτας της γυναίκας (παντρεμένης με καθηγητή πανεπιστημίου και μητέρας τριών παιδιών) με τον μαθητή της, ο οποίος όμως δεν ανταποκρινόταν στον αρρωστημένο έρωτά της, περιγράφεται με αποκαλυπτικό και σκανδαλιστικό τρόπο στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αφού το πειθαρχικό της παράπτωμα, αυτό της σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου, απασχόλησε το Πειθαρχικό Συμβούλιο των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Βέβαια, όσο έκπληξη και αν προξενεί το γεγονός ότι μια όμορφη, παντρεμένη καθηγήτρια ερωτεύτηκε έναν από τους μαθητές της, άλλη τόση έκπληξη προκαλεί και η «τιμωρία» της: η καθηγήτρια «καταδικάστηκε» σε... έγγραφη επίπληξη! Μάλλον επειδή το Πειθαρχικό έκρινε ότι πρόκειται για «άνθρωπο με διαταραγμένο ψυχικό κόσμο», που ίσως χρειαζόταν επιστημονικής παρακολούθησης από ειδικούς.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, «η εν γένει συμπεριφορά της απέναντι σε καθηγητές και μαθητές μαρτυρεί άνθρωπο με διαταραγμένο ψυχικό κόσμο, μιας και δεν περιεστάλη η εμμονή της απέναντι στον μαθητή ούτε από αίσθηση καθήκοντος ούτε από ντροπή ούτε από συμμόρφωση στις υποδείξεις, εννοώντας να κάνει του κεφαλιού της και κατά το δοκούν, βρίζοντας και απειλώντας κατά περίπτωση, με επιχειρήματα του τύπου ότι έχει διδακτορικό, σύζυγο πανεπιστημιακό και πολιτικά μέσα».
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η 40χρονη πανέμορφη γυναίκα κατά το διάστημα των σχολικών ετών 2004 - 2005 και 2005 - 2006, που δίδασκε ως φιλόλογος σε λύκειο της Κρήτης, δεν ακολούθησε το πρόγραμμα του υπουργείου Παιδείας. Αντίθετα, μέσα στη σχολική αίθουσα και όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ, «θώπευε τα οπίσθια του ανηλίκου», λέγοντάς του μπροστά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες ότι «το κωλαράκι του είναι το πιο σέξι σημείο του σώματός του».
Κάποιες φορές μέσα στην αίθουσα φιλούσε τον 15χρονο στο μάγουλο, ενώ συχνά δημιουργούσε σκηνές ζηλοτυπίας, φωνάζοντας στις μαθήτριές του: «Δεν θέλω να κοιτάει άλλες ο Γιώργος μου». Αποτέλεσμα αυτής της ανάρμοστης συμπεριφοράς ήταν να γίνει ο ανήλικος μαθητής στόχος περιπαικτικών σχολίων από τους συμμαθητές του.

Αναλυτικά, το φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η εγκαλούμενη έχει τελέσει το εξής πειθαρχικό παράπτωμα: κατά το διάστημα των σχολικών ετών 2004 - 2005 και 2005 - 2006, που δίδασκε ως καθηγήτρια φιλόλογος, προέβη σε θώπευση των οπισθίων του μαθητή και αναφορά της σε αυτό, ενώπιον των μαθητών, εκθειάζοντας εκείνο το σημείο του σώματός του.

Ασπασμός ενώπιον των μαθητών στην τάξη στον μαθητή. Σκηνή ζηλοτυπίας, απόγευμα στο σχολείο, όπου ανέφερε ότι: "δεν θέλω να κοιτάει άλλες ο Γιώργος ΜΟΥ!". Θωπεία στο κεφάλι ενώπιον συμμαθήτριας και ερώτηση: "Δεν είναι όμορφος ο Γιώργος ΜΟΥ;"

Συνεχής αναζήτηση του παιδιού, είτε στο κινητό του, αφού κατείχε τον αριθμό, είτε και μέσω συμμαθητών, που έστελνε να τον βρουν σε αίθουσες ηλεκτρονικών εκτός σχολείου οσάκις απουσίαζε. Συνάντηση με τον μαθητή σε καφετέρια μετά από δική της πρωτοβουλία, όπου χάριν αστεϊσμού του αναφέρει ότι θέλει να είναι η πρώτη γυναίκα που θα συνευρεθεί ερωτικά μαζί του και μετά από την άρνησή του, ότι θα τον περιμένει να ενηλικιωθεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου