Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Δένδιας: Η κοινωνία θέλει την επιβολή της νομιμότητας

dendias-nikos
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, με αφορμή την αστυνομική επιχείρηση στους χώρους του Πολυτεχνείου υπογράμμισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ» ότι «υπάρχει πλέον ένα ξεκάθαρο μήνυμα που προέρχεται από την κοινωνία, ότι η νομιμότητα πρέπει να επιβάλλεται».

Επίσης, πρόσθεσε ότι αργά και σταθερά στον χρόνο ζωής αυτή της κυβέρνησης το «απόστημα της ανομίας σπάει» και γίνεται αντιληπτό ότι οι νόμοι που ψηφίζονται θα εφαρμόζονται σε αυτή την χώρα.
Σημείωσε ότι ο νόμος επιτρέπει πλέον στην ελληνική αστυνομία όταν υπάρχουν υπόνοιες παράνομων πράξεων να μπορούν να επεμβαίνουν, σεβόμενοι το άσυλο ιδεών και όχι αντικειμένων όπως είπε που θα χρησιμοποιούνται για την επόμενη διαδήλωση ώστε να καεί η πόλη.
Ανέφερε ακόμη ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε πολλές επιχειρήσεις καθώς η πολιτική εντολή είναι η Αθήνα να αντιμετωπίσει συνολικά την παράνομη μετανάστευση, το παραεμπόριο και να αποκαταστήσει την νομιμότητα.
Για τις οκτώ προσαγωγές χθες το βράδυ στους Δελφούς είπε ότι από την προφορική ενημέρωση που είχε από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας πρόκειται για στελέχη που πιθανότατα ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και επιχείρησαν να οργανώσουν τελετή στον ιερό χώρο. Ανέφερε ότι η αστυνομία εμπόδισε αυτή την ενέργεια καθώς δεν είχαν λάβει σχετική άδεια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου